Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

PayEx

 – snabbt och säkert

 

Genom att ansluta din webbutik till PayEx kan du enkelt, snabbt och säkert ta betalt för tjänster och produkter. PayEx plattform garanterar dig en långsiktig och flexibel lösning som hela tiden anpassas efter marknadens senaste standarder. PayEx betalväxel erbjuder dig ett säkert och kostnads-effektivt betalsystem.


Kort- och direktbetalningar

Att erbjuda dina kunder att betala via alla de stora betalsätten ökar din försäljning! PayEx erbjuder kortbetalningar via världens mest populära konto- och kreditkort, VISA, MasterCard, American Express, Diners Club och Dancard. Utöver detta kan du låta dina kunder att betala via sin Internet-bank med direktbetalning via Swedbank, Nordea, SEB och Handelsbanken.


Faktura

Med PayEx Faktura™ kan du snabbt och enkelt tillgodose dina kunders önskemål, öka försäljningen och samtidigt behålla mer av överskottet. PayEx Faktura™ fungerar online lika enkelt som kortbetalning. Du kan välja mellan att ha dialogen med kunden från din webbplats, eller att vidarebefordra kunden till PayEx, som både hanterar kreditkontroller och hämtar in nödvändig kundinformation i sin dialog.


Delbetala

För många kunder är det idag en självklarhet att kunna samla sina inköp på nätet på ett konto med möjligheten att delbetala dessa. Kreditprövning och avtal sker i realtid. Du ökar din försäljning genom att ge fler ekonomisk möjlighet att handla. Vi sköter fortsatt avisering och eventuell kravhantering. På så sätt är du helt befriad från såväl administration som kreditrisk. I samband med att avtalet sluts överlåts skulden till PayEx. Du får betalt direkt och kan redovisa försäljningsvinsten i resultaträkningen utan att vänta på att slutkunden betalar.


Enkelt att hantera och administrera

PayEx kan hantera hela betalprocessen, från köp till utbetalning, med anpassad redovisning, något vi idag är ensamma om. Tjänsterna möter dina kunders krav på enkelhet och säkerhet samt ditt behov av kontroll och översikt. Med alla betalsätt i en och samma plattform kan du erbjuda dina kunder att betala som de vill, samtidigt som administration, teknik och support förenklas.

Läs mer på www.payex.se »