Sök

Träffa våra medarbetare

Klart du ska bli en av oss!

Vi har idag cirka 60 medarbetare fördelade på en mängd olika avdelningar. Backend, frontend, projektledning, support, marknad, fastighet och ekonomi. Vi finns i moderna och härliga lokaler i Säffle och Karlstad.

Är du också intresserad av att arbeta på Askås? Vi är alltid intresserad av nya talanger.

Möt några av våra medarbetare

Eva, projektledare

"Som projektledare är min roll att driva nykundsprojekt och projekt för befintliga kunder. Det är inspirerande att tillsammans i ett team hjälpa e-handlare att komma igång och sedan bidra till att våra kunder vidareutvecklas och blir framgångsrika. Vi är ett härligt gäng med kollegor och vi jobbar i en skön arbetsmiljö. Flexibla arbetsuppgifter och ett eget ansvar är också väldigt positivt."

Peter, säljare

"Jag jobbar som kundansvarig e-handelsrådgivare här på Askås. Det finns massor som är positivt med att jobba på Askås. Jag uppskattar verkligen att ingen dag är den andra lik och att jag hela tiden knyter nya kontakter och skapar goda relationer med våra kunder. Det är ett härligt arbetsklimat och vi har kul på jobbet. Det finns en stolthet och god anda här på Askås. Ingenting ses som omöjligt."

Anton, backend-utvecklare

"Som backend-utvecklare är mitt jobb väldigt varierat. Det blir aldrig enformigt utan hela tiden ställs man inför nya uppgifter. E-handelsbranschen är i ständig förändring, det händer hela tiden saker som gör att man utmanas och växer. Askås är en arbetsplats med korta beslutsvägar och det är lätt att göra sig hörd och få gehör för egna idéer. Det finns en skön startup-känsla trots att bolaget är så etablerat."

Simon, supporttekniker

"Min roll på Askås är att ta emot ärenden från våra kunder när de behöver support med vår e-handelsplattform. Felsöka och identifiera problem som jag löser eller tar vidare för intern bearbetning. Det bästa med mitt jobb är att jag får chansen att utmana mig själv varje dag och lösa de problem som kommer in. Vi är ett härligt gäng som har en stark gemensam drivkraft mot att alltid utvecklas och bli bättre."

Cecilia, administratör

"Jag har jobbat med ekonomifrågor här på Askås i tio år nu. Jag tycker alltid det är kul att gå till jobbet, jag har mycket egenansvar och får möjlighet att arbeta självständigt. Det är väldigt positivt att vi har flexibel arbetstid och bra förmåner generellt här på företaget. Sedan har vi alltid roligt ihop här på Askås, både på och vid sidan av jobbet."