Sök

Träffa våra medarbetare

Vi har i dag cirka 60 medarbetare fördelade på en mängd olika avdelningar. Backend, frontend, projektledning, support, marknad, fastighet och ekonomi. Tillsammans jobbar vi på olika sätt med att utveckla vår e-handelsplattform och erbjuda tjänster och stöd till hundratals ambitiösa e-handlare.

Vi finns i moderna och härliga lokaler i Säffle och Karlstad.

Personalporträtt från nyhetsflödet

Johannes har flyttat hem till Värmland

Johannes har flyttat hem till Värmland

Frontend-utvecklaren Johannes Ljungberg rekryterades till Askås via det digitala eventet Expedition Värmland. En satsning för att locka hemvändare och andra med teknisk kompetens att flytta till Värmland.
Tio år på Askås för David och Martin

Tio år på Askås för David och Martin

God stämning, bra kollegor och ett varierande jobb. Så summerar David Pedersen och Martin Nyberg tio år som backend-utvecklare på Askås.

Förmåner

Flexibel arbetstid

Vi på Askås tror att människor mår bra och utvecklas på alla plan om de kan ha en bra balans mellan arbete och fritid. Alla våra medarbetare erbjuds därför flexibel arbetstid. Börja en timme tidigare eller senare, ta längre eller kortare lunch en dag. Vi gillar när en Askås-medarbetare sköter sitt jobb men samtidigt har tid för familj, vänner och aktiviteter utanför arbetet.

Pension

Det är en självklarhet för oss att våra anställda ska omfattas av bra pensions- och försäkringslösningar såsom TFA och TGL. Är man tillsvidareanställd betalar vi även in premiebefrielse och ålderspension, redan från 18 års ålder.

Friskvård

Friskvård är också något vi brinner för här på Askås. Vi vill skapa möjligheter för våra anställda att få in rörelse och träning som en naturlig del i vardagen. Varför inte ta en löptur med kollegorna på lunchen eller gå och träna på företagets egna gym, före eller efter arbetstid? Eller varför inte nyttja vårt friskvårdsbidrag till det som intresserar just dig?
Askås arrangerar även kontinuerliga aktiviteter där vi kombinerar glädje, teambuildning och friskvård på bästa sätt.

Hälsa

Som ett led i att hålla vår personal frisk och att förebygga sjukdom erbjuds våra tillsvidareanställda medarbetare en attraktivt och väl fungerande sjukvårdsförsäkring. Försäkringen ger tillgång till rådgivning, behandling och operationer i privat regi utan långa väntetider. Vi tror på snabba insatser, inte minst i förebyggande syfte. Vi värnar våra medarbetare, vi vill att de ska må bra på jobbet och vi vill hålla nere sjukfrånvaron.