Sök

Klarna Shipping Assistant

Logistik
Klarna Shipping Assistant i gruppen Integrationer & Partners hos Askås I&R AB (kopplingar_ksa)

Välj leverans med
Klarna Shipping Assistant

Smidig hantering för e-handlaren och full kontroll på leveransmöjligheter och fraktkostnader för slutkonsumenten. Det är tanken med Klarna Shipping Assistant som nu finns tillgänglig tillsammans med KCO v3.

Som kund till Askås har du självklart möjlighet att börja erbjuda KSA till dina kunder redan idag.

Ebjuder du flera olika leveranssätt till dina konsumenter har du nu möjlighet att visa upp dessa direkt i KCO - Klarna Checkout. Klarna Shipping Assistant eller Leveransväljaren är tillgänglig tillsammans med den senaste versionen av Klarna Checkout - KCO v3.

TYDLIGT. Visa fraktalternativ i ett tidigt skede i checkouten. Alternativen baseras på kundens postnummer och preferenser vid tidigare köp. Stöd finns för att visa utlämningsställen visuellt på en karta.

BRETT. Stöd finns för alla typer av fraktalternativ och upphämtningsställen oavsett marknad.

GLOBALT. Kunder i ett växande antal länder kan erbjudas. Idag är följande länder tillgängliga. Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Schweiz, Storbritannien och USA.

SMIDIGT. Enkel hantering av alla dina fraktmetoder direkt i ditt TA-system.

TRYGGT. Ange en fallbackmetod i Askås som visas som leveransalternativ när KCO laddas men fraktalternativ inte kan hämtas från extern part.

Kostnad

Kontakta Askås för mer info/beställning: sales@askas.se eller 0533-69 16 00