Sök

Best

Logistik
Best i gruppen Integrationer & Partners hos Askås I&R AB (kopplingar_best)

Nå sju miljoner kunder
med Best Hemleverans

Leveranser hem till dörren på en dag och tidpunkt kunden faktiskt är hemma. Det är tänket hos leverantören Best Hemleverans. Värdeorden är valfrihet, precision, snabbhet och bekvämlighet.

Med Best som leverans-alternativ når du 7 miljoner potentiella kunder i Sverige. Best levererar mellan 18-22 på den dag som kunden själv väljer i kassan när e-handelsköpet genomförs. Om konsumenten vill ändra datum kan detta göras senare i leveranskedjdan via digitala kanaler från Best Transport.

Best levererar direkt från butik eller centrallager. Allt ifrån små varor till skrymmande produkter som cyklar och tv-apparater. Kunden kan följa leveransen realtid och få besked om antal stopp och ETA.

Några fördelar

KVÄLLSLEVERANS. Konsumenter önskar sig leveranser på en dag och tidpunkt när de är hemma. Kvällsleverans till 70 procent av Sveriges befolkning.

DATUMBOKNING. För ett planerat inköp, i nära anslutning till helg, kan det vara viktigt för konsumentet att få besked när leveransen kan ske. Tydlighet gällande ledtider ökar konverteringen.

KLIMATKOMPENSERAT. Miljön i fokus. Best klimatkompenserar 100 procent av sina leveranser.

TRANSPARENS. Med tekniska lösningar som GPS-spårning får konsumenterna alltid möjlighet till full överblick över leveransen last-mile.

Kostnad - Best

Kontakta Askås för fullständig prisbild: sales@askas.se eller 0533-69 16 00