Sök

Airmee

Logistik
Airmee i gruppen Integrationer & Partners hos Askås I&R AB (kopplingar_airmee)

Airmee - snabba
och hållbara leveranser

Snabba leveranser med hållbarhet som grundläggande värdering. Det är grundtänket för logistikföretaget Airmee. I dag kan du med Askås integration till Airmee nå sex miljoner kunder med dina produkter inom 1 timme i Stockholm, Göteborg, Malmö och en mängd andra städer.

Airmee etablerades som företag 2016 med ambitionen att förenkla och underlätta logistiken för handlare i större städer. Redan från start fanns det en grundläggande tanke om att kunna förena snabba leveranser med hållbarhet och miljömedvetenhet.

I dag har Airmees erbjudande än mer kommit att andas hållbarhet och man erbjuder bland annat en tjänst som heter Airmee Fossilfri där leveranserna görs med elbilar eller cargocyklar.

Airmee Locker


Askås erbjuder även integration till Airmee Locker. En tjänst där slutkonsumenternas varor levereras till någon av Airmees ständigt växande antal av leveransboxar i landet. Airmee Locker erbjuds i samarbetet med iBoxen och deras nätverk av boxar.

Slutkonsumenten kommer under pågående leverans själv ha möjlighet att byta mellan Airmees olika leveranstjänster.

Några fördelar

SNABBT. Leveranser samma dag, sju dagar i veckan. Leverans inom 1 h finns som alternativ.

HÅLLBART. Tjänsten Airmee Fossilfri erbjuder leveranser med elbil eller cargocykel. I nuläget är denna tjänst tillgänglig kvällstid och i Stockholm.

OPTIMERAT. Airmees leveranser bygger på forskningsbaserad teknologi som maximerar rutterna och minimerar utsläppen.

KUNDVÄNLIGT. Dina kunder kan följa leveranserna i realtid i mobilen. Kunderna kan även välja exakt när de vill ha sin leverans. Omgående eller vid en senare tidpunkt.

FLEXIBELT. Airmee levererar alla produkter oavsett storlek.

Kostnad - Airmee och Airmee Locker

Kontakta Askås för fullständig prisbild: sales@askas.se eller 0533-69 16 00

Kunder som använder Airmee

Sportfiskeprylar

Sport & Fritid

Bangerhead

Skönhet

SmartaSaker

Hushåll