Sök

Askås Enterprise.
Framtidens e-handelsplattform.

För e-handlare med riktigt hög trafikmängd och krav på marknadsledande prestanda och driftsäkerhet erbjuder vi Askås Enterprise. Paketeringen ger tillgång till Askås Product Engine – en teknik som levererar blixtsnabb produktlistning, marknadsledande filtrering och utmärkt sökfunktionalitet.

Go for a ride

Klicka in dig på vår demosajt för Enterprise och Askås Product Engine och få en känsla för farten, sökfunktionaliteten och filtreringen.

Teknikproffset flyger emd Askås Enterprise

Proteinbolaget.se lyfter med Enterprise

"Uppgraderingen till Enterprise var ett viktigt steg. I samband med det kunde vi plocka ”hem” många funktioner som vi tidigare lagt ut på tredje part. Det handlar bland annat om produktrekommendationer och sök. Detta gör att vi sparar pengar och får en mer stabil sajt."

Mårten Åkeson, VD och medgrundare, Proteinbolaget

Enterprise Search
Kraftfull, snabb, precis.

Väljer man Askås Enterprise behöver man inte se sig om efter externa söktjänster. Den inbyggda sökfunktionaliteten i Askås Product Engine utvecklas ständigt och den har nu lanserats i Version 2.0.

Alla sökningar sparas och används som dataunderlag för kraftfulla sök-features. Via sökstatistiken kan du enkelt identifiera söktermer som inte genererar träffar och vidta åtgärder som ändå leder kunderna rätt.

Du kan visa populära och trendande sökningar i sökrutan och det går att söka i webbsidor och blogginlägg.

Dynamisk filtrering baserat på produkterna i sökurvalet gör det enkelt för dina kunder att hitta rätt produkter och innehåll.

Enerprise Search

Fyra argument för Askås Enterprise.

Enterprise ger högsta prestanda

Prestandan

Enterprise levererar toppresultat när det gäller produktlistning, filtrering och sökfunktionalitet. Lösningens uppbyggnad med produktdata på egna servrar avlastar den vanliga databasen och ger därmed en generell prestandaökning och stabil drift.

Enterprise ger hög driftsäkerhet

Driftsäkerheten

Med Askås Enterprise och Askås Product Engine vet du att din e-handel håller även vid extrema trafiktoppar och riktigt hög konvertering. Det går smidigt att snabbt skala upp serverkapaciteten och redundanta servrar finns som en möjlighet.

Askås Enterprise ger bra sökfunktionalitet

Sökfunktionen

Med Enterprise och Askås Product Engine får du tillgång till en mängd riktigt vassa sökfunktioner. Alla sökningar sparas och används som dataunderlag. Via sökstatistiken kan du enkelt identifiera söktermer som inte genererar träffar och vidta åtgärder.

Höj konverteringen med Askås Enterprise

Konverteringen

En kundvänlig och effektiv sökfunktion som ger relevanta och träffsäkra sökresultat är ett säkert sätt att få upp konverteringen. Har du dessutom en riktigt snabbt sajt utan flaskhalsar är de grundläggade förutsättningarna för höjd konvertering på plats.