Sök

Sharespine

Övriga
Sharespine i gruppen Integrationer & Partners hos Askås I&R AB (kopplingar_sharespine)

Kopplingen mellan Askås
och Sharespine är stark

Sharespine har tillsammans med Askås utvecklat specifika integrationer som automatiserar flöden mellan webbutik, affärssystem och olika betaltjänster. Vi talar helt enkelt om för ditt affärssystem när en vara är såld, eller slutsåld - och ser till att fakturan blir bokförd

De system vi kopplar ihop med Askås e-handel är bland annat Visma Administration, Visma.net ERP, Fortnox, Visma eAccounting, Mamut. Vi kan även koppla på marknadsplatser som Elgiganten, Afound, Åhlens Marketplace m.fl.

Stabila integrationer för e-handel

Med våra integrationer kommer du  igång med att automatisera olika processer som ger dig mer tid att fokusera på tillväxt. Vi har ett stort urval av integrationer som kan effektivisera din webbutik och därmed ge dig förutsättningar att hantera ökad ordervolym och minskat manuellt arbete.

Läs mer om Askås och Sharespine och våra integrationspaket

Om Sharespine

Sharespine är ett nordiskt IPaaS-bolag (Integration-Platform-as-a-Service) som levererar premiumintegrationer till handlare som vill effektivisera sin verksamhet. Vi driftar integrationerna i vår egen integrationsplattform med kopplingar till olika områden inom handel där vi knyter ihop ekonomisystem och e-handel med marknadsplatser, betalväxlar och butikskassor.

Vår expertis grundar sig i djupt tekniskt kunnande för att automatisera flöden som eliminerar manuellt arbete och skapar förutsättningar för tillväxt. I en föränderlig handel står vi med fötterna på jorden när du behöver kunskap, service och trygghet. 

Fördelar med Sharespine

Ledande leverantör av Integrationer med nordisk fokus och lång erfarenhet. Samlar alla integrationer i en plattform.

Vi ger dig tillgång till verktyg som gör dig redo att skala upp din butik. Tillgång till  dedikerad support och möjlighet till egen kontaktperson.

Kontakt

Kontakta Askås för mer info/beställning: sales@askas.se eller 0533-69 16 00

Kontakta Sharespine: robin.lundberg@sharespine.com eller 0720-71 03 53