Sök

Specter

Affärssystem - ERP
Specter i gruppen Integrationer & Partners hos Askås I&R AB (kopplingar_specter)

Molnbaserat affärssystem för handel

Med Askås koppling till Specter Business Management får du möjlighet att koppla din e-handel till Specter, ett modernt och webbaserat affärsystem som matchar Askås väl. Askås integration till Specter Affärssystem hjälper dig att växa med ditt företag.

Lösningen kan anpassas till dina behov och skalas upp när din verksamhet växer, oavsett om du driver ett litet eller medelstort företag eller om du planerar att växa i framtiden. Utnyttja sofistikerad teknik för att göra dina affärsprocesser mer effektiva, öka effektiviteten och ge dina kunder en bättre upplevelse.

Data mellan din webbshop och Specter överförs med automatik - du behöver inte göra några manuella överföringar.


Följande dataöverföringar görs

PRODUKTINFORMATION. Artiklar/produkter skapas/uppdateras i Askås och exporteras till Specter. Exporten selekterar endast ut de artiklar som skapats/ändrats sedan senaste exporten.

KUNDINFORMATION. Kunder skapas/uppdateras i Askås och exporteras till Specter. Exporten selekterar endast ut de kunder som skapats/ändrats sedan senaste exporten.

LAGERSALDO. Saldot justeras i Specter vid inleverans, order och andra saldojusteringar, vilket återspeglas i Askås i realtid.

ORDERINFORMATION. Order skapas/uppdateras i Askås och exporters till Specter.

Kunder som använder Specter

Teknikproffset

Ljud & Bild

Sportfiskeprylar

Sport & Fritid

Alva

Hållbarhet