Sök

Vad är god design?

För oss på Askås handlar god design mer än någonting annat om att leverera en positiv känsla som fångar besökarnas intresse. Designen ska lyfta din identitet och snabbt skapa en koppling till din sajt och och till dina produkter. Ett positivt första intryck är steg 1 mot konvertering och en ny kundrelation.

Designgänget på Askås älskar jobbet och alla spännande projekt som ni, våra kunder, erbjuder. Våra ledord är inte minst kreativitet och resultat. Design är en kreativ process och här hos oss så är den kreativa verkshöjden rejält tilltagen.

Samtidigt finns även fokus på resultat – vårt designarbete ska leda fram till förbättrad UX och därmed lägga grunden för en positiv tillväxt och utveckling för era verksamheter.

Kontakta oss gärna för en diskussion om hur vi kan förverkliga era idéer!


Tre vägar till framgångsrik design

Vi har erfarenhet, kompetens och kreativitet att skapa frontend-design som är anpassad till dina önskemål och framtida behov.
Vår e-handelsplattform ger dig också möjlighet att välja en av flera vägar som alla leder till ett lyckat slutresultat.

Vill du att vi tar hand om allt - från idé till verklighet? Vill du göra designen själv och vi implemmenterar. Allt är möjligt.

Askås Content Editor

Smidig webb-design med drag and drop


Att själv kunna påverka design och content är något som allt fler e-handlare efterfrågar.

Askås Content Editor är ett helt nytt inslag i Askås 10. Verktyget ger fantastiska möjligheter att bygga startsidor, webbsidor och utskick i Askås Marketing Automation. Enkel drag and drop-funktion och möjlighet till tidsstyrning och kampanjkopplingar via Askås DCM.