Sök
Praktik - Examensjobb i gruppen Jobba hos oss hos Askås I&R AB (karriar_praktik)

Tänker du på framtiden?

Är du en student på jakt efter ett växande företag i framkant för praktik eller eventuellt examensarbete. Ta då kontakt med oss på Askås. Vi är alltid intresserade att träffa och skapa relationer med studenter.

Vi erbjuder gärna praktikplats och möjlighet till examensjobb i den mån verksamheten tillåter detta. Är ni en grupp av studenter och vill komma och besöka oss i Säffle eller Karlstad är ni mer än välkomna.

Om Askås

Askås har sedan 1997 utvecklat det som i dag är en av marknadens absolut mest väl ansedda plattformar för e-handel. Vi levererar en totallösning med utmärkta förutsättningar till konvertering och långsiktig framgång för våra kunder. Vi har både erfarenhet och kompetens in-house. Du blir kollega med erfarna backend-utvecklare, kreativa frontend-utvecklare, drivna projektledare, kunniga supporttekniker och trygga e-handelsrådgivare.

På Askås kan du utvecklas i ett expansivt företag i en spännande framtidsbransch. Du erbjuds friskvårdsbidrag och möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Flexibel arbetstid och möjlighet att jobba hemifrån vid behov samt bra pensions- och sjukvårdsförsäkring ingår även i tjänsten.

Kontakta

Amalia Rååd,
HR-chef - Rekrytering
amalia.raad@askas.se - 0533 - 69 16 00

Linnéa Ericson, HR och Rekrytering
linnea.ericson@askas.se - 0533 - 69 16 00