Sök

Praktik - Examensjobb

Vi är är alltid intresserad att träffa och skapa relationer med studenter.
Praktik - Examensjobb i gruppen Jobba hos oss hos Askås I&R AB (karriar_praktik)

Tänker du på framtiden?

Är du en student på jakt efter ett växande företag i framkant för praktik eller eventuellt examensarbete. Ta då kontakt med oss på Askås. Vi är är alltid intresserad att träffa och skapa relationer med studenter.

Vi erbjuder gärna praktikplats och möjlighet till examensjobb i den mån verksamheten tillåter detta. Är ni en grupp av studenter och vill komma och besöka oss i Säffle eller Karlstad är ni mer än välkomna.

Om Askås

Askås har i över 20 år arbetat med utveckling av system, produkter och tjänster inom e-handel. Vi är idag omkring 60 kollegor och vi behöver utöka med fler drivna och energiska medarbetare.

På Askås kan du utvecklas i ett expansivt företag i en spännande framtidsbransch. Du erbjuds friskvårdsbidrag och möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Flexibel arbetstid och möjlighet att jobba hemifrån vid behov samt bra pensions- och sjukvårdsförsäkring ingår även i tjänsten.

Askås har tillväxt och vi söker ofta nya medarbetare. Om vi inte har någon aktiv tjänst ute kan du alltid göra en spontanansökan.

Linnéa Ericson, HR och Rekrytering
linnea.ericson@askas.se - 0533 - 69 16 65
Amalia Rååd
, HR-chef
amalia.raad@askas.se - 0533 - 69 16 36