Sök

Adyen

Betalningar - PSP
Adyen i gruppen Integrationer & Partners hos Askås I&R AB (kopplingar_0001)

Nå hela världen med Askås och Adyen

Smidiga och säkra betalningar i alla kanaler är hjärtat i techbolaget Adyens verksamhet. Med Askås integration till Adyen kan du erbjuda hundratals olika betalsätt och öka din konvertering i länder över hela världen.

Adyen grundades 2006 med visionen att förenkla betalningar. Idag är Adyen verksamma globalt med 22 kontor världen över. Med Adyen kan man ta betalt på nätet, i butik och i app med en plattform och ett avtal.

Med Adyen som e-handelsleverantör får man en driftsäker och högkonverterande Checkout, kortavtal, tillgång till hundratals betalsätt som Swish och faktura med snabba utbetalningar. Det är enkelt att lägga till nya marknader och att koppla samman e-handeln med butik för omnikanal.

Några fördelar

TRANSPARENT. Inga startavgifter eller månadsavgifter. Adyen tar betalt per transaktion, så att man bara betalar för det man använder.

FRAMTIDSSÄKERT. Adyen utvecklar sina tjänster för att alltid vara redo för morgondagens behov. Adyen var exempelvis först ut i världen att lansera en lösning för 3-D Secure 2.

KONVERTERANDE. Adyen Checkout är utformad för att maximera konvertering genom ett brett urval av lokala betalsätt, som Swish och faktura, samt kraftfulla optimeringsverktyg.

TRYGGT. Med Adyen får man ett branschledande risksystem som använder AI för att begränsa bedrägeri utan att blockera genuina transaktioner.

SKALBART. Med Adyen är det enkelt att lägga till nya tjänster, expandera till nya marknader eller koppla ihop e-handeln med butikshandeln.

LOKALT. Adyen har funnits i Norden sedan 2012. Dra nytta av lokal insikt, kundvård och innehåll för att få ut det mesta av Adyens plattform.

Kostnad - Adyen

Kontakta Askås för fullständig prisbild: sales@askas.se eller 0533-69 16 00