Sök

DHL

Logistik
DHL i gruppen Integrationer & Partners hos Askås I&R AB (kopplingar_dhl)

Internationell handel med Askås och DHL

Med Askås som e-handelsleverantör har du möjlighet att använda dig av DHL som leveransalternativ på en global marknad. Vi har en väl fungerande koppling till DHL och med vår funktion för Valfritt utlämningsställe kan du erbjuda DHL som alternativ i en lång rad länder

Några fördelar

SNABBHET. DHL erbjuder olika leveransalternativ, inklusive expressleverans, som möjliggöra snabba och pålitliga leveranser till både nationella och internationella kunder.

TRYGGHET. DHL är känt för tillförlitlighet och möjlighet att spåra paket i realtid. Det ger både e-handlaren och deras kunder en ökad trygghet.

VALFRIHET. Med Askås integration kan du använda DHL som alternativ i funktionen Valfritt utlämningsställe på en mängd olika marknader och länder. I nuläget finns stöd för följande länder i Valfritt utlämningsställe: Sverige, Danmark, Norge, Finland, Belgien, Bulgarien, Estland, Frankrike, Irland, Italien, Litauen, Lettland, Luxemburg, Nedeländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland, Ungern.

Kostnad - DHL

Kontakta Askås för fullständig prisbild: sales@askas.se eller 0533-69 16 00