Sök

Nets

Betalningar - PSP
Nets i gruppen Integrationer & Partners hos Askås I&R AB (kopplingar_0008)

Nets Easy – betalning för
dina behov i alla kanaler

Askås är officiell partner till Nets som är en av Nordens största aktörer på marknaden för betaltjänster online. Hos Nets kan du välja mellan färdiga paketlösningar eller speciallösningar utifrån de behov och krav ditt företag har.

Du kan också enkelt uppgradera med fler betalningssätt (exempelvis faktura eller direktbetalningar i bank), flera valutor eller andra tjänster.

Nets Easy Checkout


Easy är en checkout som möter alla krav på smidighet, konvertering och mångsidighet. Ta bort onödiga steg för blixtsnabb och enkel betalning - oavsett betalsätt.

Easy sparar fakturauppgifter, betalkort och leveransadresser. Återkommande kunder får möjlighet att betala med endast ett klick och den inbäddade checkouten håller kvar köparen i webbutiken genom hela köpet.

Konsumenterna kan välja fritt mellan kort eller fakturabetalning och har möjlighet att delbetala efter köpet. På så sätt gör du det enklare för dina kunder att betala som det passar dem - en effektiv väg till höjd konvertering.

 

Fördelar med Easy


Allt-i-ett – alla betalsätt inklusive inlösen i en konverteringsoptimerad checkout.

Kortbetalningar.

Easy fakturabetalning.

Stöd för populära betalsätt som Swish, Paypal och Vipps.
 
B2B - ta betalt av företag.
 
Abonnemangsbetalning.

Säkerhet med 3D Secure.

Lokala betalsätt, valutor och språk.

Nets hanterar alla internationella kort och även specifika nationella betalningsformer. Nets kan också jobba med alla valutor som din inlösare accepterar och samarbetar med ett stort antal olika kortinlösare för att alltid kunna erbjuda den lösning som passar bäst för dig. Nets system uppfyller samtliga säkerhetskrav från banker och kortorganisationer.

Kunder som använder Nets

Glitter

Mode & Accessoarer

Beslag Online

Inredning