Sök

Framtidens jobb i Värmland

Kul att träffa dig

Askås grundades 1997 av bolagets ägare Jonas Askås. Sedan dess har otroligt mycket hänt i e-handelsbranschen och såklart även för Askås. Antalet anställda har mångdubblats, omsättningen stiger och kunderna blir fler från år till år.

Något som inte har förändrats är Askås grundläggande tankesätt. Vi utvecklar och underhåller vår egen e-handelslösning för och tillsammans med våra kunder. Samtidigt är vi erkänt duktiga på att anpassa oss till en digital värld i ständig förändring. Vi är flexibla och lösningsorienterade och vi är stolta över att jobba med flera av Sveriges ledande e-handlare.

Vi söker just nu

Lediga tjänster

Sök vår tjänst som säljare

"Jag jobbar som kundansvarig säljare och det finns massor som är positivt med att jobba på Askås. Jag uppskattar verkligen att ingen dag är den andra lik och att jag hela tiden knyter nya kontakter och skapar goda relationer med våra kunder. Det är ett härligt arbetsklimat och vi har kul på jobbet. Det finns en stolthet och god anda här på Askås."

Peter Dovlind, Kundansvarig säljare

SÖK NU

Sök vår tjänst som backend-utvecklare

"Jag trivs jättebra med kollegorna och arbetsuppgifterna. Den grundläggande delen av jobbet är vår egen utveckling av e-handelsplattformen. Sedan har vi väldigt många drivna och duktiga e-handlare som kunder och det dyker ständigt upp förslag och idéer från dem som vi också får agera på. Är man lösningsorienterad, gillar att programmera och vill ha roligt på jobbet tycker jag verkligen man ska söka sig till Askås"

Anton Afverberg, Backend-utvecklare

SÖK NU   LÄS MER OM ANTON

Är du vår nya projektledare?

Som projektledare är du en avgörande del av den dagliga verksamheten hos Askås produktionsavdelning. Arbetet innebär att du är ansvarig för ett team av personer och du är bolagets huvudsakliga kontakt med kunder i olika e-handelsprojekt. Du planerar, leder och fördelar arbetet inom teamet.

SÖK NU

Är du vår nya applikationsspecialist?

Är du eller vill bli en driven applikationsspecialist som älskar att vara spindeln i nätet? Brinner du för att vara med och utveckla och skapa mervärde tillsammans med dina kollegor och kunder som CAIA Cosmetics, MaxGaming och Proteinbolaget? Just nu söker vi dig som vill bli en del av en av Sveriges ledande e-handelsleverantörer.

SÖK NU

Träffa våra medarbetare

Askås är ett företag i stark tillväxt och vi träffar gärna nya talanger med stor potential. Vad kan du bidra med och vilken roll vill du ha i vårt lag? Ofta har vi faktiska tjänster öppna att söka. Om det inte finns någon tjänst där vi aktivt söker personal just nu kan du alltid skicka in en spontansökan inför framtiden.

Eva, projektledare

Peter, säljare

Anton, backend-utvecklare

Läs om våra medarbetare

Johannes har flyttat hem till Värmland

Johannes har flyttat hem till Värmland

Frontend-utvecklaren Johannes Ljungberg rekryterades till Askås via det digitala eventet Expedition Värmland. En satsning för att locka hemvändare och andra med teknisk kompetens att flytta till Värmland.

Vanliga frågor

Ansök nu!

Kanske är du vår framtida arbetskamrat? Använd formuläret nedan för att skicka in din ansökan redan idag.

Träffa några av våra kunder

Pen Store
Pen Store

Konst & Hantverk

Sportfiskeprylar
Sportfiskeprylar

Sport & Fritid

BRL Electronics
BRL Electronics

Ljud & Bild

Glitter
Glitter

Mode & Accessoarer

Caia
Caia

Skönhet

Proteinbolaget
Proteinbolaget

Kost & Hälsa

Care of Carl
Care of Carl

Mode & Accessoarer

Duni
Duni

Hushåll

Sex skäl till varför
du ska bli en av oss ✨

Förmåner

Personlig utveckling

Askås-känslan

Våra medarbetare

Jobba i en framtidsbransch

Våra kunder