Sök

Framtidens jobb i Värmland

Kul att träffa dig

Askås grundades 1997 av bolagets ägare Jonas Askås. Sedan dess har otroligt mycket hänt i e-handelsbranschen och såklart även för Askås. Antalet anställda har mångdubblats, omsättningen stiger och kunderna blir fler från år till år.

Något som inte har förändrats är Askås grundläggande tankesätt. Vi utvecklar och underhåller vår egen e-handelslösning för och tillsammans med våra kunder. Samtidigt är vi erkänt duktiga på att anpassa oss till en digital värld i ständig förändring. Vi är flexibla och lösningsorienterade och vi är stolta över att jobba med flera av Sveriges ledande e-handlare.

Vi söker just nu

Är du vår nya projektledare?

Som projektledare är du en avgörande del av den dagliga verksamheten hos Askås produktionsavdelning. Arbetet innebär att du är ansvarig för ett team av personer och du är bolagets huvudsakliga kontakt med kunder i olika e-handelsprojekt. Du planerar, leder och fördelar arbetet inom teamet.

SÖK NU

Är du vår nya applikationsspecialist?

Är du eller vill bli en driven applikationsspecialist som älskar att vara spindeln i nätet? Brinner du för att vara med och utveckla och skapa mervärde tillsammans med dina kollegor och kunder som CAIA Cosmetics, MaxGaming och Proteinbolaget? Just nu söker vi dig som vill bli en del av en av Sveriges ledande e-handelsleverantörer.

SÖK NU

Sök vår tjänst som backend-utvecklare

Brinner du för problemlösning och vill ansluta till en av Sveriges mest framgångsrika e-handelsleverantörer? Vi söker backend-utvecklare till varierade projekt internt och mot kund, och som vill vara med och utveckla samt skapa mervärde tillsammans med Askås kollegor och kunder.

SÖK NU

Träffa våra medarbetare

Askås är ett företag i stark tillväxt och vi träffar gärna nya talanger med stor potential. Vad kan du bidra med och vilken roll vill du ha i vårt lag? Ofta har vi faktiska tjänster öppna att söka. Om det inte finns någon tjänst där vi aktivt söker personal just nu kan du alltid skicka in en spontansökan inför framtiden.

Eva, projektledare

Peter, säljare

Anton, backend-utvecklare

Vanliga frågor

 • Vad gör ni på Askås?

  I snart 25 år har Askås utvecklat det som i dag är ett av Skandinaviens ledande system för e-handel. Vår e-handelsplattform används av flera marknadsledande e-handlare i Sverige, CAIA Cosmetics, Proteinbolaget, Care of Carl och Sportfiskeprylar för att nämna några.

  På vår produktionsavdelning har vi fokus på att jobba kunddrivet med och för våra kunder, både gällande backend och frontend. Dessutom har vi en stor intern Utvecklingsavdelning som hela tiden förbättrar, utvecklar och optimerar vårt system. 

  Projektledare, säljare och olika typer av supporttekniker ser också till att hjulen rullar – på kort och lång sikt.

 • Inom vilka områden anställer ni?
  Kika på våra olika tjänster här ovan. Vi är alltid intresserade av att anställa personal till våra olika avdelningar och du har alltid möjligt att söka jobb hos oss.

  Typer av tjänster och kompetenser vi värdesätter: Backendutveckling, Frontendutveckling, Sälj/Marknad, Teknisk support, Projektledning, Ekonomi, UX-design, Systemartitekt.
 • På vilka orter finns ni?
  Askås finns på två orter i Värmland, Säffle och Karlstad. Huvudkontoret är placerat i Säffle där vi finns i fantastiska lokaler i centrala Säffle, ett stenkast från Järnvägstationen. Utöver detta har vi kontor i Karlstad och efter årsskiftet tar vi helt nyrenoverade lokaler i bruk i centrala Karlstad.

  Mer om Säffle och Karlstad.
 • Hur är det att jobba hos Askås?
  Vår projektledare Eva: "Vi är ett härligt gäng med arbetskollegor och vi jobbar i en skön arbetsmiljö. Flexibla arbetsuppgifter och ett stort eget ansvar är också väldigt positivt."

  Säljaren Peter: "Det är ett härligt arbetsklimat och vi har kul på jobbet."

  Backendaren Anton: "Askås är en arbetsplats med korta beslutsvägar och det är lätt att göra sig hörd och få gehör för egna idéer. Det finns en skön startup-känsla trots att bolaget är så etablerat."

  Bilda dig gärna en egen uppfattning om oss, boka ett möte med vår HR-ansvariga, Amalia.

 • Kan studenter få praktikplats?
  Ja, vi är är alltid intresserad att träffa och skapa relationer med studenter. Vi erbjuder gärna praktikplats och möjlighet till examensjobb i den mån verksamheten tillåter detta. Är ni en grupp av studenter och vill komma och besöka oss i Säffle eller Karlstad är ni mer än välkomna.

Ansök nu!

Kanske är du vår framtida arbetskamrat? Använd formuläret nedan för att skicka in din ansökan redan idag.

Sex skäl till varför
du ska bli en av oss ✨

Förmåner

Personlig utveckling

Askås-känslan

Våra medarbetare

Jobba i en framtidsbransch

Våra kunder