Sök

Kul att träffa dig

Vi är Askås

Askås grundades 1997 av bolagets ägare Jonas Askås. Sedan dess har otroligt mycket hänt i e-handelsbranschen och såklart även för Askås. Antalet anställda har mångdubblats, omsättningen stiger och kunderna blir fler från år till år.

Något som inte har förändrats är Askås grundläggande tankesätt. Vi utvecklar och underhåller vår egen e-handelslösning för och tillsammans med våra kunder. Samtidigt är vi erkänt duktiga på att anpassa oss till en digital värld i ständig förändring. Vi är flexibla och lösningsorienterade och vi är stolta över att jobba med flera av Sveriges ledande e-handlare.

Vanliga frågor

 • Vad gör ni på Askås?

  I snart 25 år har Askås utvecklat det som i dag är ett av Skandinaviens ledande system för e-handel. Vår e-handelsplattform används av flera marknadsledande e-handlare i Sverige, Desenio, Proteinbolaget, Care of Carl och Sportfiskeprylar för att nämna några.

  På vår produktionsavdelning har vi fokus på att jobba kunddrivet med och för våra kunder, både gällande backend och frontend. Dessutom har vi en stor intern Utvecklingsavdelning som hela tiden förbättrar, utvecklar och optimerar vårt system. 

  Projektledare, säljare och olika typer av supporttekniker ser också till att hjulen rullar – på kort och lång sikt.

 • Inom vilka områden anställer ni?
  Kika på våra olika tjänster här nedan. Tjänster som är markerade med "Sök nu" finns det just nu sökbara tjänster för. Dessa kan du därmed skicka in en formell ansökan till redan i dag. Sedan vill vi alltid komma i kontakt med tänkbara framtida medarbetare, oavsett tjänsteområde.

  Typer av tjänster och kompetenser vi värdesätter: Backendutveckling, Frontendutveckling, Sälj/Marknad, Teknisk support, Projektledning, Ekonomi, UX-design, Systemartitekt.
 • På vilka orter finns ni?
  Askås finns på två orter i Värmland, Säffle och Karlstad. Huvudkontoret är placerat i Säffle där vi finns i fantastiska lokaler i centrala Säffle, ett stenkast från Järnvägstationen. Utöver detta har vi kontor i Karlstad och efter årsskiftet tar vi helt nyrenoverade lokaler i bruk i centrala Karlstad.

  Mer om Säffle och Karlstad.
 • Hur är det att jobba hos Askås?
  Vår projektledare Eva: "Vi är ett härligt gäng med arbetskollegor och vi jobbar i en skön arbetsmiljö. Flexibla arbetsuppgifter och ett stort eget ansvar är också väldigt positivt."

  Säljaren Peter: "Det är ett härligt arbetsklimat och vi har kul på jobbet."

  Backendaren Anton: "Askås är en arbetsplats med korta beslutsvägar och det är lätt att göra sig hörd och få gehör för egna idéer. Det finns en skön startup-känsla trots att bolaget är så etablerat."

  Bilda dig gärna en egen uppfattning om oss, boka ett möte med vår HR-ansvariga, Amalia.

 • Kan studenter få praktikplats?
  Ja, vi är är alltid intresserad att träffa och skapa relationer med studenter. Vi erbjuder gärna praktikplats och möjlighet till examensjobb i den mån verksamheten tillåter detta. Är ni en grupp av studenter och vill komma och besöka oss i Säffle eller Karlstad är ni mer än välkomna.

Jobba hos oss

Backend-utvecklare till kundteam
Perl / Databaser (MySQL/MariaDB) / Javascript / GIT / Linux
Senior backend-utvecklare till utvecklingsteam
Perl / Databaser (MySQL/MariaDB) / Javascript / GIT / Linux
Frontend-utvecklare till kundteam
HTML / CSS / Javascript / GIT / UX/UI
Supporttekniker
Linux och Apache / Perl, PHP eller motsvarande / MySQL/databashantering

Intresseanmälan

Kanske är du vår framtida arbetskamrat? Använd formuläret nedan för att skicka in din intresseanmälan redan idag. Tjänster som är markerade med "Sök nu!" klickar du dig in på och skickar in en formell jobbansökan via vår jobbportal.

Sex skäl till varför
du ska bli en av oss

Förmåner

Personlig utveckling

Askås-känslan

Våra medarbetare

Jobba i en framtidsbransch

Våra kunder

Möt några av våra medarbetare

Eva, projektledare

Peter, säljare

Anton, backend-utvecklare

Sanna, frontend-utvecklare