Sök

Svensk e‑handelsplattform från Askås

Askås 12 är den senaste versionen av Askås hyllade e-handelsplattform. Ett e-handelssystem med innovativ teknik och marknadsledande funktionalitet för skalbar tillväxt och konvertering. Med Askås som e-handelsleverantör får du en stabil och kompetent affärspartner med 26 års erfarenhet. Vår plattform är en svensk, egenutvecklad SaaS-lösning som används av flera av Sveriges ledande e-handlare i en mängd branscher.

26 års
erfarenhet
6 miljarder
i kundomsättning
40
fria versioner per år
250+
e-handlare

E-handlare som valt Askås e-handelsplattform

I mer än 20 års tid har svenska och skandinaviska e-handlare valt Askås som e-handelsleverantör. Vi har kompetens och erfarenhet av mängder av framgångsrika e-handelsprojekt. Vi jobbar fokuserat och målmedveten med att ge optimala förutsättningar till både nystartade e-handelsbolag och etablerade e-handlare vill byta till Askås e-handelsplattform. Vi arbetar med marknadsledande e-handlare inom en mängd olika branscher.

Care of Carl
Mode & Accessoarer
Caia
Skönhet
Proteinbolaget
Kost & Hälsa
MaxGaming
Sport & Fritid
Impecta
Hem & Trädgård
Sportfiskeprylar
Sport & Fritid
Haupt Lakrits
Kost & Hälsa
Bangerhead
Skönhet
"Det bästa med Askås är deras passion för e-handel och engagemang för kunderna"
Mårten Åkeson, VD Proteinbolaget

Vilken e-handelsplattform passar dig?

Vår e-handelsplattform används av flera av Sveriges ledande e-handlare som CAIA Cosmetics, MaxGaming, Care of Carl och Proteinbolaget. Samtidigt är den i sitt grundutförande tillräckligt kraftfull och mångsidig för att passa nystartade e-handelsföretag. Med Askås e-handelsplattform kan du hitta rätt och förverkliga målsättningen för din e-handelssatsning oavsett omfattning eller bransch.

Byt till Askås e-handelsplattform

När du ska välja en e-handelsplattform som passar dig finns det flera frågor att besvara innan beslut. Självklart behöver du jämföra olika leverantörer och typer av plattformar. Är en Open Source-plattform verkligen vägen att gå för dig eller passar en SaaS-lösning med teknik och support in-house bättre? Vilka funktioner, system och integrationer använder du i din befintliga setup? Vad är det som inte fungerar och vad ska flyttas med till en ny leverantör?

Väljer du Askås kan du känna dig trygg i att vi har kompetens och 26 års erfarenhet av att flytta över och migrera befintliga e-handelssajter till vårt system.

Askås Information Manager

Automatiserad översättning och
innovativ informationshantering.

Till Askås 12 har vi utvecklat och integrerat ny teknik för att hantera olika typer av information. Det handlar om Askås Information Manager som är ett fullmatat paket av funktioner för produktinformation (PIM), innehåll, information, texter och automatiska översättningar.

Läs mer om AIM

Kraftull integrerad sök till rätt pris.

Askås Enterprise Search är en funktionsrik, kraftfull och prisvärd site-sök med verktyg för att leda dina kunder rätt och öka konverteringsgrad, omsättning och lönsamhet.

Läs mer om Enterprise Search

CMS-verktyg med drag and drop

ACE, Askås Content Editor är Askås inbyggda CMS-verktyg. Med drag and drop-stöd får du möjlighet att snabbt komma igång och skapa engagerande och tilltalande content i din e-handel. Askås Content Editor ingår i alla versioner av Askås e-handelsplattform.

Läs mer om ACE

Integrationer för framgånsrik e-handel.

Framgångsrik e-handel kräver goda kontakter med en mängd externa partners och system. Vi samarbetar med alla de stora betalleverantörerna och erbjuder kopplingar till en rad externa försäljnings- och marknadsföringskanaler. Vi har även lång erfarenhet av att skapa integrationer till ledande logistik- och affärssystem.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att skapa det perfekta helhetskonceptet för effektiv och framgångsrik e-handel.

CHECKOUT
Klarna
Betalningar - PSP
Checkout
Adyen
Betalningar - PSP
Instabox
Logistik
CHECKOUT
Qliro
Betalningar - PSP
Swish
Betalningar - PSP
Business Central
Affärssystem - ERP
Voyado
Kundlojalitet - CRM
OMNICHANNEL
Sitoo
Kassasystem - POS

4 byggstenar för framgång

1. MODULÄR ARKITEKTUR. E-handels levereras i fyra olika paketeringar. Utöver grundfunktionalitet finns många tilläggsmoduler som kan adderas för att du ska hitta rätt lösning och att plattformen ska passa just dina behov.
2. DRIFTSÄKER E-HANDEL. Fri support under kontorstid och möjlighet till SLA-avtal. Vi ser till att alltid ligga i framkant vad gäller funktionalitet, användbarhet och stabilitet.
3. FRIA UPPDATERINGAR. Du riskerar inte att drabbas av några obehagliga överraskningar när nya versioner kommer. Versionsuppdateringar är generellt kostnadsfria för våra kunder.
4. UTBILDNING OCH STÖD. En grundläggande del av erbjudandet är vårt utbildningskoncept. Våra olika utbildningar är utformade för att passa dig och dina behov. Precis som allt annat i vårt utbud.

Made in Värmland.

JORDNÄRA OCH FRAMGÅNGSRIKT. Vi har idag 60 engagerade medarbetare – utvecklare, designers, projektledare och e-handelsrådgivare. Samtliga utgår från vårt huvudkontor i Värmland – mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo.

Vår värmländska lokalisering och identitet är något vi på Askås är stolta över. Ett jordnära, strategiskt och metodiskt arbetssätt är helt enkelt givna ingredienser i vårt framgångsrecept.

Vill du uppleva Askås E-handelsplattform? Tveka inte, ta kontakt med oss i dag.