Sök

Voyado

Kundlojalitet - CRM
Voyado i gruppen Integrationer & Partners hos Askås I&R AB (kopplingar_voyado)

Kundlojalitet med Askås och Voyado

CRM- och lojalitetsplattformen Voyado är en av marknadens ledande aktörer när det gäller analys av kunddata, Marketing Automation och kundlojalitet. Voyado har heltäckande lösningar för kommunikation med kunderna som skapar långvarig lojalitet och valuta för din marknadsföringsbudget.

Med Askås integration får du möjlighet att jobba med Voyados kraftfulla och mångsidiga funktioner utifrån data som samlas in och skickas över från Askås e-handelssystem.

En mängd information rörande kundaktivitet, order, transaktioner och returer exporteras. Denna data ligger till grund för de analyser, rapporter, förutsägelser och åtgärder som finns tillgängliga i Voyados plattform.

OBS. För fullständig information om hur Askås integration till Voyado fungerar, kontakta vår marknadsavdelning. sales@askas.se eller 0533-69 16 00

Askås integration till Voyado


Avtal/medgivanden. Askås funktionalitet för avtal och medgivanden från konsumenterna ligger till grund för integrationen.

Konto i fysisk butik. När en inloggning görs i Askås kontrolleras det även om en kund har konto i en fysisk butik. Om så är fallet sparas informationen och medgivandet över till Askås avtalsmodul.

Kundinformation. När en kund blir medlem skickas fullständig kundinformation till Voyado. Vid ändring på en kundprofil i Askås uppdateras motsvarande uppgift i Voyado.

Order och returer. Information om skickade order och slutförda returer exporteras. Underlag för kvitto skickas direkt vid orderläggning.

Mina sidor. Komplett orderinformation, inklusive köp i fysiska butiker visas på kundens Mina sidor.

Erbjudanden. Kontroll i kassan av vilka erbjudanden och bonuscheckar som en kund har i Voyado. Vid aktivering av erbjudanden skickas information till Voyado och erbjudandet förbrukas.

Stöd för marknader. Det är möjligt att ha olika konton i Voyado baserat på marknader i Askås system.

Färdig modul. Askås levererar en standardiserad och färdig integrationsmodul utan modifieringsbehov. Detta innebär en enkel uppstart, men utan möjligheter till kundspecifika anpassningar eller tillägg. 

Fördelar med Voyado


  TIDSEFFEKTIVT. Skapa epost-utskick med drag and drop. Utifrån ett och samma generella utskick kan du personalisera vad som ska visas för olika typer av kundgrupper.

  SMART. AI-features som poängsätter och förutspår framtida möjligheter för dig gentemot slutkunderna. Vilka produkter bör du rekommendera, hur länge kommer kunden förbli lojal och exakt när ska du göra ett utskick för bäst effekt?

  KOMPLETT. Innehåller verktyg som tillsammans med data från Askås system ger en fullständig kännedom om dina kunder. 

  Kostnad 

  Kontakta Askås för mer info/beställning: sales@askas.se eller 0533-69 16 00

  Kunder som använder Voyado

  Glitter

  Mode & Accessoarer