Sök

Design

Out of the box.

Fungerande design för e-handel

Med Askås färdiga designmallar kommer du snabbt igång, framåt och i mål med ditt projekt för e-handel.
Samtliga mallar har design med tillgänglighetsanpassad grundfunktionalitet, de är optimerade, moderna och anpassningsbara.

Välj mellan våra tre designmallar Polaris, Stella och Orion som visuellt fundament för din digitala närvaro. Kika runt i de tre testbutikerna nedan och se vad som passar dig. Har du frågor är det bara att du hör av dig till oss.

Praktisk design med Polaris

Polaris är en designmall som levererar för de allra flesta. Oavsett inriktning och bransch är det enkelt att skapa en funktionell och tilltalande webshop med Polaris som grund. 

En header med en tydlig sökfunktion i fokus. Övergripande struktur som fungerar lika bra om du har ett litet sortiment som om du har hundratals produkter.

För dig med litet till medelstort sortiment
Horisontell filtrering (Askås Plus)
Anpassa mallen med egna färger och loggor
Grundläggande tillgänglighetsanpassning

Testa Polaris

Stilren design med Stella

Stella erbjuder en minimalistisk design med fokus på inspiration, känsla och att skapa en engagerande digital shoppingupplevelse.

Horisontell huvudmeny med underkategorier för god överblick och stora produktbilder som sätter sortimentet i fokus och lockar kunderna till köp.

För dig med litet sortiment
Horisontell filtrering (Askås Plus)
Anpassa mallen med egna färger och loggor
Grundläggande tillgänglighetsanpassning

Testa Stella

Originell design med Orion

Orion är en kraftfull och samtidigt smakfull design som ger möjlighet att sticka ut. Vänstermeny med underkategorier som fungerar optimalt till ett stort antal produkter och kategorier. Även filtrering ligger från start i en vänstermeny. 

Tydlig sökfunktion som gör det enkelt för kunden att snabbt hitta rätt produkt. Kassa med postnummervalidering som initialt döljer övrigt innehåll i kassan.

För dig med stort sortiment
Vertikal filtrering (Askås Premium)
Anpassa mallen med egna färger och loggor
Grundläggande tillgänglighetsanpassning

Testa Orion

Tre fördelar med Askås designmallar

Tillgänglighetsanpassade

Mallarna är tillgänglighetsanpassade och förberedda för den nya lagstiftning som träder i kraft 2025. De har stöd för tangentbordsnavigering, skärmläsare och fungerar för alla oavsett funktionsvariation.

Optimerade för prestanda

Vi har utvecklat mallarna enligt gällande branschstandard för optimerade laddtider och hög prestanda. Detta är en grundförutsättning för god användarupplevelse och hög konvertering.

Anpassningsbara

Självklart har du möjlighet att utgå ifrån en mall och beställa anpassningar som passar just din bransch, ditt varumärke och dina ambitioner. Du kan även plocka delar från en mall och inkludera i en annan.

Funktioner för framgångsrik e‑handel

Våra designmallar går självklart att använda oavsett vilken paketering av Askås  som används. Vissa funktioner som är installerade i demo-sajterna ingår dock endast i paketeringen Askås Plus eller högre. Läs mer om Priser och Paketeringar.

Exempel är Askås Cross Selling, Askås Leads, Filtrering och vissa kampanjfunktioner.

MERFÖRSÄLJNING
Askås Cross Selling

Konverterande, smart merförsäljning.

KUNDLOJALITET
Askås Leads

Samla in epost-adresser och bygg långsiktiga kundrelationer.

Artikelfiltrering

Låt besökare filtrera ut artiklar efter t.ex. egenskaper, pris och artikelgrupper.

Kampanjmodul

Få överblick och hantera allt som rör kampanjer på ett effektivt och flexibelt sätt.