Sök

CDON Marketplace

Marknadsplats
CDON Marketplace i gruppen Integrationer & Partners hos Askås I&R AB (kopplingar_cdon)

Merförsäljning med Askås
och CDON Marketplace

Sälj dina produkter på CDON Marketplace och nå ut till miljontals kunder. Du kan sälja i hela Norden eller i utvalt land. Kopplingen mellan Askås och CDON Marketplace gör att du snabbt och enkelt kan ladda upp produkter du vill sälja direkt från WebbAdmin.

Med Askås koppling till CDON Marketplace kan du på ett enkelt sätt exportera artiklar och kunderna kan handla dina produkter precis som om det vore ett vanligt köp hos CDON. Ordern exporteras över till Webbadmin där du behandlar den som vanligt.

Betalningen för ordern sker hos CDON som sedan för över pengarna till ditt konto.När en artikel har sålts hos CDON Marketplace räknas saldot ned i butiken, och regelbunden synkning sker mellan Askås och CDON. Skulle du uppdatera produkt-namn, produkttexter eller produktbilder kommer ändringarna att synkas till CDON Marketplace automatiskt.

Artiklarna som har exporterats till CDON Marketplace listas i Webbadmin. Självklart kan man via Webbadmin även makulera artiklar på CDON Marketplace. I CDON Marketplace-inställningarna i WebbAdmin kan man ställa in vilken orderstatus order från CDON Marketplace ska få då de förts över, och även vilken frakt- och aviseringsmetod som ska användas.

Några fördelar

SMIDIGT. Integration mellan Askås och CDON Marketplace ger möjligheter att direkt i WebbAdmin i samband med artikelexport ange vilken kategori som artikeln/artiklarna ska sorteras in under. Detta är CDON:s egna kategorier och inget som kan ändras från Askås.

SPARA TID. För att underlätta och snabba upp ditt arbete i samband med export till CDON finns det möjligheter att koppla ihop artikelgrupper i Askås system med någon av de kategorier du jobbar med på CDON Marketplace.

AUTOMATIK. Tre typer av synkningar gällande artiklar och order görs mellan Askås och CDON Marketplace. Full artikelexport, pris/saldouppdatering och  Orderhämtning.

Kostnad

Kontakta Askås för mer info/beställning: sales@askas.se eller 0533-69 16 00

Kunder som använder CDON Marketplace

Bangerhead
Skönhet
MaxGaming
Sport & Fritid
Proteinbolaget
Kost & Hälsa