Sök

CDON Marketplace

Marknadsplats
CDON Marketplace i gruppen Integrationer & Partners hos Askås I&R AB (kopplingar_cdon)

Merförsäljning med Askås
och CDON Marketplace

Sälj dina produkter på CDON Marketplace och nå ut till miljontals kunder. Du kan sälja i hela Norden eller i utvalt land. Vår integration gör att du snabbt och enkelt kan ladda upp produkter du vill sälja direkt från WebbAdmin.

Med Askås integration till CDON Marketplace kan du på ett enkelt sätt exportera artiklar och kunderna kan handla dina precis som om det vore ett vanligt köp på marknadsplatsen. Ordern exporteras över till Webbadmin där du behandlar den som vanligt.

Betalningen för ordern sker hos CDON som sedan för över pengarna till ditt konto. När en artikel har sålts räknas saldot ned i butiken, och regelbunden synkning sker mellan systemen. Skulle du uppdatera produktnamn, produkttexter eller produktbilder i Askås kommer ändringarna att synkas automatiskt.

Artiklarna som har exporterats listas i Webbadmin. Självklart kan man även makulera artiklar ifrån CDON. I inställningarna i WebbAdmin kan man ställa in vilken orderstatus en order ska få då de förts över, och även vilken frakt- och aviseringsmetod som ska användas.

Några fördelar

SMIDIGT. Integration ger möjligheter att direkt i WebbAdmin i samband med artikelexport ange vilken kategori som artikeln/artiklarna ska sorteras in under. Detta är CDON:s egna kategorier och inget som kan ändras från Askås.

SPARA TID. För att underlätta och snabba upp ditt arbete finns det möjligheter att koppla ihop artikelgrupper i Askås med någon av de kategorier du jobbar med på CDON Marketplace.

AUTOMATIK. Tre typer av synkningar gällande artiklar och order görs. Full artikelexport, pris/saldouppdatering och orderhämtning.

Kostnad

Kontakta Askås för mer info/beställning: sales@askas.se eller 0533-69 16 00

Kunder som använder CDON Marketplace

Bangerhead

Skönhet

MaxGaming

Sport & Fritid

Proteinbolaget

Kost & Hälsa