Sök

Hosting

Vi löser driften, du sköter e-handeln

Som e-handlare och kund till Askås får du alla möjligheter att fokusera på det som ligger närmast din verksamhet. Att vårda relationen till dina slutkunder, jobba med marknadsföring och sälja dina produkter.

Askås tar, tillsammans med vår partner GleSYS hand om drift och hosting så du slipper. Vi levererar marknadsledande lösningar och i kostnaden ingår självklart kontinuerliga uppdateringar, underhåll och övervakning.

Våra servrar är optimerade för Askås e-handelsplattform och de står i en serverhall med redundanta förbindelser och övervakning 24/7.

Prisvärd prestanda

Askås erbjuder kostnadseffektiva lösningar som redan i sitt grundutförande levererar hög prestanda och stabil drift. 

Kontroll med dedikerad server

Är du en e-handlare med extra höga krav när det gäller driften? Då erbjuder vi dedikerade servrar som ger trygghet i att din lösning verkligen håller i alla lägen - även när belastningen är som högst. 

Skalbarhet med VPS (Virtual Private Server)

Molnbaserade virtuella servrar ger flexibilitet och hög prestanda med SSD-lagring. Möjlighet att skala upp vid tillfälliga försäljningstoppar och leverera som mest när du verkligen behöver det. 

Fillagring

Om du har behov av extra lagringskapacitet erbjuder vi extern fillagring. Koppla enkelt fillagringsvolymer på upp till 16 TiB till din serverlösning. 

Övriga tjänster

Askås Drift tar fullt ansvar för dina servrar genom systemförvaltning eller Managed Hosting. Övervakning, uppdatering och kontinuerligt underhåll ingår.

Vi erbjuder en mängd olika tjänster som adderar prestanda och trygghet till den serverlösning du har valt.

Lastbalansering. Smidig fördelning av olika sorters trafik mellan flera olika servrar.

SLA - Service Level Agreement. Trygghet och tillgänglighet. Nå vår jourpersonal via telefon och epost dygnet runt 365 dagar om året.

Registrering av domäner

.SE .NET .COM .ORG .BIZ .EU .INFO

Årsavgift: 195 kr
Installationsavgift 195 kr

.NU

Årsavgift: 295 kr
Installationsavgift 195 kr

.NU-adress registreras alltid i perioder om två år.

Välj rätt driftlösning

Askås Drift ger dig lösningarna som passar dig. Oavsett vilka behov och önskemål du har.