Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Stäng

Jag är intresserad av Askås


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Integrera din e-handel med ett logistik- och affärssystem

E-handel av idag är inte bara en ”webbshop”, utan ett antal sammanhängande system. Detta kräver såväl god kunskap som tekniska förutsättningar.

Med Askås plattform för e-handel, kan du få full integration med en mängd olika logistik- och affärssystem som uppfyller dina behov.
Nedan presenterar vi ett urval av de system som kan integreras med Askås ehandelsplatform. Saknas just ditt system i listan så är du varmt välkommen att kontakta oss för att utreda möjligheterna till en sådan koppling.


Pyramid

Askås har skapat integrationer med logistik- och affärssystemet Pyramid för ett antal av våra kunder.Pyramid erbjuder ett komplett affärssystem som innehåller rutiner för ekonomi, logistik, tillverkning, CRM, projekthantering, butikssystem, e-handel och olika mobila lösningar. Med en välutvecklad funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt möter Pyramid den nya tidens behov inom ekonomi, information och verksamhetstöd.

Askås har skapat integrationer med Pyramid för ett antal av våra kunder. Vid en integration till Pyramid finns full frihet för personlig anpassning. Följande överföringar är dock de vanligaste:

  • Kund- och orderdata från Askås till Pyramid
  • Artiklar från Pyramid till Askås
  • Priser från Pyramid till Askås
  • Saldo från Pyramid till Askås
  • Utleveransfil från Pyramid till Askås
  • Kunddata från Pyramid till Askås
  • Orderdata från Pyramid till Askås


Internetbutiken konfigureras för att automatiskt leverera filer, samt titta efter nya filer att läsa in enligt ovanstående.

Vill du veta mer om en integration mellan Pyramid och Askås e-handelsplatform, kontakta oss.


Visma

Askås e-handelssystem integrerat med VismaVisma är Nordens ledande företag inom ekonomiprogram och affärssystem med innovativa programvarulösningar för alla typer av verksamheter.

Askås har erfarenhet av att skapa integrationer med Vismas olika system, som t.ex. Visma Global. Via Sharespine erbjuder vi dessutom färdiga kopplingar till Visma Mamut och Visma Administration. Nu jobbar vi också med ett projekt där vi integrerar Askås med Visma CS - ett system speciellt anpassat för butikskedjor.

Vill du veta mer om en integration mellan Visma och Askås e-handelsplatform, kontakta oss.


Garp

Askås e-handel integrerat med GarpGarp har idag ca 2 000 kunder inom de flesta branscher. Tillsammans med kunder och återförsäljare är Garp utvecklat under nästan tre decennier till ett användarvänlig affärssystem med hög funktionalitet, korta startsträckor och med en nära supportorganisation.

Garp utvecklas och supporteras av Jeeves Information Systems AB. Ett femtontal GarpCenter runt om i landet säljer, installerar, utbildar och vidareutvecklar Garplösningar.

Vill du veta mer om en integration mellan Garp och Askås e-handelsplatform, kontakta oss.

 

 


Kassanova

Kassanova är ett butiksdatasystem som används från enskilda butiker till stora kedjor och varuhus i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Kassanova Handelssystem vänder sig till både små och stora företag.

Vill du veta mer om en integration mellan Kassanova och Askås e-handelsplatform, kontakta oss.

 


Fortnox

Fortnox är ett internetbaserad program för mindre företag och föreningar.

Askås har en automatiserad konfiguration för att utbyta data med Fortnox som gör att du slipper lägga onödig tid på manuella rutiner. Med Askås integrerad med med Fortnox får du en smidig och effektiv överföring av information såsom artiklar, lagersaldon, kunder och order. Du bestämmer själv hur ofta och vilken information som ska synkroniseras mellan systemen beroende på din verksamhets behov och förutsättningar. Ibland räcker det bra med synkronisering mellan systemen en gång per natt, men i andra vid varje order.

Vill du veta mer om en integration mellan Fortnox och Askås e-handelsplatform, kontakta oss.


Specter

E-handelsvänligt affärssystem och kassasystem. Helt webbaserat, arbeta var du vill. Specters affärssystem är speciellt anpassat för e-handlare, små som stora. Specter innehåller t.ex. bokföring, inköp, lager, order, fakturering, leveranshantering och integrationer mot betalsystem som t.ex. Klarna och DIBS. Driver du även fysiska butiker kan du utöka med Specter Butikskassa. Alltid rätt lagersaldo i webbshop, affärssystem och kassasystem.

Vill du veta mer om en integration mellan Specter och Askås e-handelsplatform, kontakta oss.


Bex

BeX® Online är ett kraftfullt och flexibelt affärssystem med stöd för försäljning i flera kanaler (omni-channel). Bex passar väl för butikskedjor, e-handelsföretag med flera. Affärssystem är fullt av användbar funktionalitet och det är enkelt att förstå och konfigurera. Samtidigt klarar affärssystemet av stora dataflöden och avancerade och komplexa handelsverksamheter.  Modevillan är en Askås-kund som använder sig av Bex.

www.bexonline.com

Vill du veta mer om en integration mellan Bex och Askås e-handelsplatform, kontakta oss.


Mamut (Visma)

Mamut är en ledande leverantör av administrativa programlösningar samt Internetbaserade tjänster till små och medelstora företag i Europa. Mamut erbjuder kompletta och användarvänliga lösningar för ekonomistyrning/redovisning, säljstöd, kund- och kontaktuppföljning (CRM), inköp/logistik, lön/personal, projektstyrning, e-handel, domäner, e-post och webbhotell.

Vill du veta mer om en integration mellan Mamut och Askås e-handelsplatform, kontakta oss.


Navision (Microsoft Dynamics)

Microsoft Dynamics är flexibelt och du får en heltäckande och användarvänlig lösning med stöd för att hantera ekonomi, personal, processer och beslut. Microsoft Dynamics har ett enhetligt utseende med Microsoft Office och samlar all viktig information på ett och samma ställe för att undanröja krångliga administrationsmoment.

Vill du veta mer om en integration mellan Navision och Askås e-handelsplatform, kontakta oss.


E-conomic

E-conomic är ett webbaserat bokförings- och faktureringsprogram som vänder sig till små och medelstora företag. E-conomic är ett komplett och flexibelt system som är enkelt att använda.

En integration med e-conomic sker via Sharespine och innebär en automatisering av tidskrävande arbetsrutiner som minimerar dina omkostnader för manuelltarbete vilket frigör resurser till sälj och kundvård.

Vill du veta mer om en integration mellan E-conomic och Askås e-handelsplatform, kontakta oss.


Unifaun

Med ett flöde på över 200 000 sändningar per dygn genom sitt system och en tillgänglighet på över 99,97% är Unifaun en av de viktigaste relationerna transportörer och transportköpare har. Unifaun erbjuder enkla, säkra och effektiva e-tjänster och IT-lösningar som underlättar hanteringen av brev, paket och gods.

Vill du veta mer om en integration mellan Unifaun och Askås e-handelsplatform, kontakta oss.


Ongoing WMS

Ongoing WMS är ett lagersystem för logistikintensiva e-handlare. Tjänsten hjälper dig att automatisera och plocka snabbare med bättre säkerhet. Ongoing WMS är ett webbaserat SaaS som är enkelt att använda och att lära sig. Tjänsten har integrationer med flertalet transport- och affärssystem på marknaden. Som kund till Askås kan du enkelt och smidigt integrera mot Ongoing WMS. Vår koppling hanterar anrop till lagersystemets API och svaren omvandlas till import- och exportfiler som är hanterbara i Askås e-handelsplattform.

Mer info på www.ongoingwarehouse.se

Vill du veta mer om en integration mellan Ongoing Warehouse och Askås e-handelsplatform, kontakta oss.