Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Stäng

Jag är intresserad av Askås Baspaket


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Ecster – en del av Handelsbanken Finans

Ecster

Ecster har 150 anställda med huvudkontor i Stockholm. Vi samarbetar med tusentals säljföretag över hela Sverige och erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik.

Under mer än 60 år inom Handelsbanken Finans har vi utvecklat och förfinat våra produkter. Idag har vi en bred palett av betalsätt som ger konsumenter möjlighet att finansiera allt ifrån de små vardagsinköpen till de lite större investeringarna.

Läs mer om Ecster på ecster.se

 

Betallösningar som höjer köpupplevelsen

Med våra betallösningar tar du enkelt betalt på de sätt som kunderna efterfrågar mest.

  • Ecster tar kreditrisken
  • Snabb utbetalning
  • Personlig service


Delbetalning

När prislappen är stor är det inte alla som klarar att ta hela kostnaden på en gång. Därför är delbetalning är ett populärt betalsätt vid lite större köp. Erbjud dina kunder möjligheten att dela upp betalningen så kommer fler affärer och högre snittköp på köpet.

 

Faktura

Att få hem varorna innan man betalar känns tryggt. Därför föredrar många att betala via faktura. Vår fakturatjänst gör det snabbt och enkelt för dina kunder att både handla och betala i din butik.


Sälj varan och släpp resten

När varan är såld lämnar du resten till oss. Vi tar hand om fakturahantering, påminnelser och annan administration som kan behövas längs vägen. Vår erfarna kundtjänst står redo att svara på kundens frågor.

Intresseanmälan