Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Kopplingar som håller

Askås e-handelsplattform erbjuder full integration med ett stort antal externa partners som uppfyller alla tänkbara behov. I de få fall det saknas en färdig koppling har vi både kunskap och erfarenhet av att utveckla en sådan. Vår filosofi är att ge dig största möjliga valfrihet.


Betalningslösningar

I Askås Internetbutik kan du ta betalt på en mängd olika sätt. Du kan själv välja vilka betalsätt du vill erbjuda, utöver de traditionella faktura och postförskott. Genom våra samarbeten med ledande Payment Service Providers kan du erbjuda dina kunder att betala via kort och och genom internetbank. 

När du vill erbjuda dina kunder att betala mot faktura, kan du låta en finansiell partner sköta hela fakturahanteringen. Askås e-handelsplattform har även integrerat stöd för delbetalnings- och avbetalninglösningar via en mängd olika externa partners. Läs mer om om respektive partner/koppling via länkarna nedan.


PSP med Checkout-lösning

Askås har utvecklat koppling till Adyen
Klarna
Qliro
Resurs Bank
SveaWebPay
Ecster
Nets Easy. Checkout.

Övriga

PayPal
Swish
Payson
arvato
Trustly


Logistik- och affärssystem

Med Askås plattform för e-handel, kan du få full integration med en mängd olika logistik- och affärssystem som uppfyller dina behov. 

Vi har erfarenhet av att skapa integrationer till följande logistik- och affärssystem: Bex Online, Boxnet, E-conomic, FDT, Fortnox, Garp, Hogia, Jeeves, Kassanova, Mamut (Visma), Microsoft Dynamics, Movex, Navision, Pyramid, SAP, Specter, Unifaun/Pacsoft, Visma Administration, Visma Business, Visma CS, Visma eKonomi, Visma Global, Visma.net, Visma SPCS och Winbas. Saknas just ditt system i listan så är du varmt välkommen att kontakta oss för att utreda möjligheterna till en sådan koppling.

Unifaun
Unifaun - nShift
Budbee
Specter
Askås integration till Instabox
Askås integration till Microsoft Dynamics - Business Central
Askås integration till Best
Fortnox
Pyramid
Visma
Kassanova
Bex


Övriga kopplingar

Askås integration till CDON Marketplace
Kundlojalitet med Askås integration till Voyado
Omnichannel med Askås integration till Sitoo
Sharespine
Tradera


Prisagenter

Prisagenter är ett utmärkt sätt att marknadsföra din Internetbutik på. Vi har integrerat stöd för export av filer till flera av marknadens största prisjämförelsesajter.

Pricerunner
Prisjakt
Kelkoo
Compricer.se