Sök

AfterPay

Betalningar - PSP
AfterPay i gruppen Integrationer & Partners hos Askås I&R AB (kopplingar_afterpay)

AfterPay – från Arvato

AfterPay är Arvatos fakturatjänst för webbshopar och en smidig “betala-efter-leverans”-tjänst som ger dina kunder en trygg och säker upplevelse när de handlar online.

Att kunna erbjuda din kund fakturabetalning, delbetalning och konto skapar inte bara trygghet för kunden utan även merförsäljning för din butik.

För din kund innebär AfterPay att han eller hon kan handla på det sätt som anses tryggast; med fakturering. Det innebär också frihet för kunden – betalningen behöver inte ske i samband med att ordern läggs, utan kunden får först hem varan och betalar i efterhand. Dessutom kan kunden välja hur fakturan ska betalas eller att delbetala sitt köp, med det belopp och i den takt kunden önskar.

För dig som företag innebär erbjudande av betalning via AfterPay nöjda och trygga kunder. Att kunden får betala i efterhand eller via delbetalning skapar merförsäljning – utan att du behöver ligga ute med några pengar! Du får betalningen för dina produkter inom 24 timmar.

Arvato sköter administrationen – kredithantering, fakturering och eventuell påminnelse- och inkassohantering – och ger dig kundtjänst för fakturafrågor med hög tillgänglighet, trevligt bemötande och mycket bra svarstider på både telefon och mail. Så du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet och överlåta den ekonomiska risken till Arvato.

Som e-handlare får du också tillgång till Arvato online, Arvatos business intelligence-verktyg, som ger dig detaljerade rapporter om dina kunders köpbeteende och hjälper dig i din marknadsföring så du kan öka din försäljning oavsett kanal.

AfterPay finns på flera europeiska marknader och i hela Norden, vilket gör att ditt företag enkelt kan växa över landsgränserna.