Sök

Integrerad översättningsmotor
och innovativ informationshantering

Från 18 april 2023 är Askås 12 tillgänglig för befintliga och framtida Askås-kunder. Versionen innehåller flera olika nya funktioner, bland annat möjlighetet att beställa översättningar direkt ifrån plattformen.

Askås 12 redo för lansering

En lång rad nya och på många sätt revolutionerande funktioner har byggts in i Askås 12, den senaste versionen av Askås hyllade e-handelsplattform. Det handlar inte minst om Askås Information Manager som är ett paket av integrerade funktioner gällande information och möjlighet till manuella eller automatiska översättningar direkt ifrån e-handelsplattformen.

I mer än 26 år har Askås varit en del av e-handelsbranschen och den ständiga utvecklingen av bolagets egna e-handelsplattform har gjort att mängder av ledande e-handlare valt Askås som leverantör.

Askås versionsuppdateringar med underhåll, säkerhetsarbete och grundläggande funktionalitet ingår alltid utan extra kostnad för befintliga kunder. När Askås 12 nu lanseras är även det en version som ingår utan några merkostnader.

– Våra kunder kan känna sig trygga i att den grundläggande funktionalitetet och generell utveckling alltid ingår, oavsett om det handlar om små eller mer omfattande versionsuppdateringar, säger Askås grundare och styrelseordförande Jonas Askås.

Tillgängligt för alla kunder

När Askås 12 nu lanseras innebär detta att ett helt nytt och integrerat paket av funktioner gällande information och översättningar blir tillgängliga för alla oavsett vilken version av e-handelsplattformen kunden använder sig av. 

De nya funktionerna har samlats under AIM – Askås Information Manager. Det handlar om funktioner och verktyg för överblick, kontroll och hantering av olika typer av information, texter och bilder.

För e-handlare som jobbar med flera språk är översättningsfunktionaliteten och kopplingen till översättningstjänsten DeepL något som kommer spara tid och pengar. Funktionen innebär att det blir möjligt att "beställa" översättningar direkt ifrån plattformen. Snabbt, enkelt och automatiserat.

"Vi vill alltid leverera lösningar som gör våra kunders vardag enklare och effektivare. Med AIM och de nya helintegrerade funktionerna för att att beställa översättning av information och texter skapar vi något helt nytt som avsevärt förenklar vardagen för alla e-handlare."
Jonas Askås

Funktioner i Askås Information Manager

ASKÅS 12
Askås Translation Service
Automatiserade översättningar via Askås Translation Service.
ASKÅS 12
Intern informationssök
Funktion för att söka och jämföra information uppdelat på olika språk.
ASKÅS 12
Dynamisk ändringslogg
Få en tydlig översikt och spårbarhet över utförda ändringar.
ASKÅS 12
Kopiera produktinformation
Kopiera korrekt information från en produkt till en eller flera produkter och spara tid.

Fler funktioner i Askås e-handelsplattform

MERFÖRSÄLJNING
Askås Cross Selling
Konverterande, smart merförsäljning.
MARKNADER
Multi Market Manager
Nå smidigt ut i hela världen. Förbered för alla världens språk.
CMS
Askås Content Editor
Skapa enkelt ditt innehåll med kraftfull och flexibel drag and drop-funktion.
NYTT I ASKÅS
Askås Enterprise Search
Askås Enterprise Search är en smart sökfunktion för höjd konvertering.

Kunder som valt Askås

Care of Carl
Mode & Accessoarer
Caia
Skönhet
Proteinbolaget
Kost & Hälsa
MaxGaming
Sport & Fritid
Sportfiskeprylar
Sport & Fritid
Haupt Lakrits
Kost & Hälsa
BRL Electronics
Ljud & Bild
SoffaDirekt
Inredning
Impecta
Hem & Trädgård
Pen Store
Konst & Hantverk
Bangerhead
Skönhet
SmartaSaker
Hushåll