Sök

SoffaDirekt

Inredning
SoffaDirekt i gruppen Referenser hos Askås I&R AB (ref_soffadirekt)

Framtidstro och god lönsamhet för SoffaDirekt

SoffaDirekt är en av Askås många trogna och duktiga kunder. Under 2023 har inredningsföretaget tagit klivet in på den norska marknaden, en stor och betydelsefull satsning på bolagets långsiktiga tillväxt.

Sedan starten 2012 har SoffaDirekt kunnat visa upp en imponerande tillväxtresa med Askås e-handelsplattform som system. Produktutbudet har utökats, från början handlade det uteslutande om soffor och i dag har bolaget ett brett sortiment med olika typer av inredning. Under åren har såklart även kunderna blivit fler och omsättningen mångdubblats.

– Vi har en väldigt positiv känsla och en tydlig ambition att fortsätta stärka vårt varumärke och öka vår tillväxt i ett långsiktigt perspektiv, säger Anna Stolt, CMO på SoffaDirekt.

2023 har innehållit ett antal stora och betydelsefulla projekt tillsammans med Askås. Bland annat har SoffaDirekt kört i gång med Askås Integrated Shipping, en fraktcheckout som applicerar fraktsätt från Askås plattform in i Qliros checkout.

Den största satsningen under året är ändå expansionen in på den norska marknaden i somras. Tankar om tillväxt via nya kundgrupper i andra länder har funnits länge hos SoffaDirekt. I olika sociala kanaler har följare från andra nordiska länder interagerat på ett sätt som har indikerat att köpintresse finns.

– Vi har planer på att flytta hem vårt europeiska lager och enbart ha det hemma i Norrköping. Detta kommer spara kostnader och göra oss än mer effektiva. Vi har en väldigt stark framtidstro och vår treårsplan innehåller tillväxt när det gäller kunder, marknader, försäljning och anställda medarbetare, säger Anna Stolt.

▶ Mer läsning: Framtidstro, god lönsamhet och etablering i Norge för SoffaDirekt (2023-09-21)
▶ Mer läsning: Dubblad försäljning för SoffaDirekt (2020-12-01)
▶ Mer läsning: 
Soffor och logistik i fokus i Norrköping (2016-06-15)


SoffaDirekt använder

Dynamic Content Manager

Schemalägg hur och när olika typer av innehåll ska visas.

CMS
Askås Content Editor

Skapa enkelt ditt innehåll med kraftfull och flexibel drag and drop-funktion.

Askås Product Engine

Blixtsnabb produktlistning, filtrering och sökfunktion. Redundans och skalbarhet.