Sök

Kopiera produktinformation

Kopiera korrekt information från en produkt till en eller flera produkter och spara tid.
Kopiera produktinformation i gruppen Funktioner hos Askås I&R AB (askas_0039)
AIM

Kopiera produktinformation och spara tid och pengar

Snabb och smidig funktion för att kopiera information från en produkt till en eller flera produkter. Du väljer vilken produkt/artikel du vill hämta information ifrån och du anger vilken typ av information.

Det kan handla om produkttexter, bilder, varumärke, artikelgrupp och mycket annat. Sedan anger du en eller flera produkter informationen ska kopieras över till.

Fördelar med Kopiera produktinformation

ENKELT. Välj vilken produkt information ska hämtas ifrån, välj vilken typ av information och till vilka produkter den ska kopieras.

KRAFTFULLT. En mängd olika typer av information kan kopieras. Texter, bilder, artikelgrupper, varumärken med mera.

FLEXIBELT. Du väljer själv om informationen, exempelvis produktbilder, ska kopieras till samtliga språkversioner eller enbart till ett specifikt språk.

 • Mer information

  Askås Information Manager

  AIM, Askås Information Manager innehåller integrerad och ny teknik för att hantera olika typer av information. AIM är ett fullmatat paket av funktioner gällande innehåll, information, texter och inte minst automatiska översättningar.

  Utöver Kopiera produktinformation ingår följande funktioner.

  Askås Translation API
  Ett område som är oerhört viktigt men ofta tidskrävande är arbete med texter, innehåll och översättningar. Med AIM och de integrerade funktionerna för att att beställa översättningar av information och texter direkt i plattformen har vi skapat något helt nytt som förenklar vardagen för alla e-handlare.

  Intern informationssök

  Funktion för att söka och jämföra information uppdelat på olika språk. Du kan snabbt lokalisera vad som saknas och vidta åtgärder. Du kan göra ändringar direkt i funktionen och det finns också möjlighet att exportera ut en CSV-fil du kan komplettera, ändra och rätta till innan du importerar in informationen i systemet igen.

  Dynamisk ändringslogg
  Ändringsloggen är en automatiserad versionhistorik och logg som registrerar ändringar av olika typer av informationsfält för artiklar, artikelgrupper och varumärken. Ändringsloggen ger en tydlig översikt och spårbarhet över utförda ändringar. • Kostnad

  Kopiera produktinformation är grundläggande funktionalitet i alla versioner av Askås e-handelsplattform som en del av Askås Information Manager.

  Kontakta Askås för mer information: sales@askas.se eller 0533-69 16 00

Se fler funktioner

AIM
Askås Translation Service

Automatiserade översättningar via Askås Translation Service.

AIM
Dynamisk ändringslogg

Få en tydlig översikt och spårbarhet över utförda ändringar.

AIM
Intern informationssök

Funktion för att söka och jämföra information uppdelat på olika språk.

Return Management System

Låter er e-handel erbjuda en kraftfull och smidig returhantering.