Sök

Höj konverteringen med Askås 11


Askås 11 är den senaste versionen av Askås e-handelsplattform. Utvecklad och designad med e-handlarna och slutkonsumenterna i lika skarpt fokus. Funktionsrikedom, användarvänlighet, stabilitet, bredd och djup.
25 års
erfarenhet
300+
kunder
5 miljarder
i kundomsättning
40
versioner per år

Vilken Askås 11 passar dig?

Vår e-handelsplattform används av flera av Sveriges ledande e-handlare som CAIA Cosmetics, Teknikproffset, Care of Carl och Proteinbolaget. Samtidigt är den i sitt grundutförande tillräckligt kraftfull och mångsidig för att passa nystartade e-handelsföretag. Med Askås e-handelsplattform kan du förverkliga målsättningen för din e-handelssatsning oavsett omfattning eller bransch.

 • Askås 11 ENTERPRISE™

  För dig med höga krav på prestanda och fart

  Askås största paketering är Enterprise. Självklart ingår allt det som finns i Total men utöver all denna funktionalitet levererar vi även Askås Product Engine för högsta prestanda. Har du riktigt höga trafikmängder och kräver marknadsledande snabbhet och stabilitet – då är Askås Enterprise rätt för dig.

  Läs mer om Askås Enterprise
 • Askås 11 PREMIUM™

  Allt inkluderat. Och lite till.

  För medelstora och stora företag som är redo att utnyttja potentialen i Askås e-handelsplattform till fullo. Med Askås PREMIUM ingår en rad avancerade moduler, som Multi Market Manager och Customer Loyalty Manager.

  Funktionsöversikt
 • Askås 11 PLUS™

  Optimal lösning för expanderande företag

  För etablerade företag som vill växa. Vill du erövra flera marknader, skapa skräddarsydda integrationer, jobba med stafflingar, återförsäljare, göra prisberäkningar eller arbeta med avancerade funktioner för kampanjer, merförsäljning och korsförsäljning så är Askås PLUS rätt val för dig.

  Funktionsöversikt
 • Askås 11 STANDARD™

  Avancerad lösning till ett enkelt pris!

  Lösningen för det mindre företaget med höga ambitioner. Vi gillar drivande entreprenörer och flera av våra kunder startade sin resa tillsammans med oss. Med Askås 10 får även den mindre e-handlaren tillgång till en av marknadens mest väl ansedda plattformar till ett lågt pris.

  Funktionsöversikt
 • Askås 11 MARKETPLACE™

  Bygg din egen marknadsplats och nå fler kunder

  E-handel är en självklar del av konsumenternas vardag. I dag mer än någonsin är detta en verklighet som det inte går att bortse ifrån.

  Askås Marketplace är en egenutvecklad, mångsidig och kraftfull digital marknadsplats som har verktygen som krävs för att kunna samla handlare och erbjuda deras produkter till nya kundgrupper.

  Läs mer om Askås Marketplace
NYHET

Ta kontroll över dina returer

Askås RMS är en automatiserad returhanteringsmodul som sparar tid och pengar.

Läs mer
NYHET

Kraftull sök till rätt pris

Askås Enterprise Search är en fullmatad sökfunktion som leder dina kunder rätt.

Läs mer

E-handlare som använder Askås

Care of Carl
Care of Carl
Mode & Accessoarer
Nordiska Galleriet
Nordiska Galleriet
Inredning
Glitter
Glitter
Mode & Accessoarer
ICANIWILL
ICANIWILL
Mode & Accessoarer
Proteinbolaget
Proteinbolaget
Kost & Hälsa
Caia
Caia
Skönhet
Bangerhead
Bangerhead
Skönhet
Teknikproffset
Teknikproffset
Ljud & Bild

Askås Enterprise – konverterande snabbt

PRESTANDA. Enterprise levereras med Askås Product Engine –  en egenutvecklad teknik som ger blixtsnabb produktlistning och filtrering.

ENTERPRISE SEARCH. Högklassig och konkurrenskraftig sökfunktion med statistikverktyg, dynamisk sökfiltrering, stöd för synonymer, ompekningar och mycket annat.

STABILITET. Flexibla serveruppsättningar med möjlig redundands, smidig skalbarhet och marknadsledande driftsäkerhet.

Mångsidig e-handel

Oavsett bransch och var du befinner dig på din e-handelsresa kan vi möta dina behov. Vi ger dig förutsättningar att hantera produkter, orderflöde, kunder och övrig information i e-handelsprocessen. Askås 11 har dessutom ett användarvänligt och intuitivt och smidigt gränssnitt.

Vår plattform är även fullmatad med funktionalitet som ger dig möjlighet att jobba smart och effektivt. Ta kontroll över design, kundkommunikation, kampanjer och allt annat som hör framgångsrik e-handel till.

CMS
Askås Content Editor
Kraftfull och flexibel drag and drop-funktion för att bygga startsidor, landningssidor och nyhetsbrev.
Riktade utskick
Askås Marketing Automation
Askås Marketing Automation är ett mångsidigt CRM-system för automatiserade utskick.
MARKNADER
Multi Market Manager
Med Askås Multi Market Manager (MMM) kan du öppna din e-handel för nya marknader och nya språk.
Valfritt utlämningsställe
Erbjud dina kunder ännu bättre service genom att låta dem själva välja var de vill hämta...

Askås snackar med alla

Framgångsrik e-handel idag kräver goda kontakter med en mängd externa partners och system. Vi samarbetar med alla de stora betalleverantörerna och erbjuder kopplingar till en rad externa försäljnings- och marknadsföringskanaler. Vi har även lång erfarenhet av att skapa integrationer till ledande logistik- och affärssystem.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att skapa det perfekta helhetskonceptet för effektiv och framgångsrik e-handel.

CHECKOUT
Klarna
Betalningar - PSP
Checkout
Adyen
Betalningar - PSP
Instabox
Logistik
CHECKOUT
Qliro
Betalningar - PSP
Swish
Betalningar - PSP
Business Central
Affärssystem - ERP
Voyado
Kundlojalitet - CRM
OMNICHANNEL
Sitoo
Kassasystem - POS

Byggstenar för framgång

FRIA UPPDATERINGAR. Du riskerar inte att drabbas av några obehagliga överraskningar när nya versioner kommer. Versionsuppdateringar är generellt kostnadsfria för våra kunder.

UTBILDNING OCH STÖD. En grundläggande byggsten är vårt utbildningskoncept. Våra olika utbildningar är  anpassade för dig precis som allt annat i vårt utbud.

DRIFTSÄKER E-HANDEL. Fri support under kontorstid och möjlighet till SLA-avtal. Vi ser till att alltid ligga i framkant vad gäller funktionalitet, användbarhet och stabilitet.

Made in Värmland

JORDNÄRA OCH FRAMGÅNGSRIKT. Vi har idag 60 engagerade medarbetare – utvecklare, designers, projektledare och e-handelsrådgivare. Samtliga utgår från vårt huvudkontor i Värmland – mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo.

Vår värmländska lokalisering och identitet är något vi på Askås är stolta över. Ett jordnära, strategiskt och metodiskt arbetssätt är givna ingredienser i vårt framgångsrecept.

Vill du uppleva Askås E-handelsplattform? Tveka inte, ta kontakt med oss i dag.