Sök

Intern informationssök

Funktion för att söka och jämföra information uppdelat på olika språk.
Intern informationssök i gruppen Funktioner hos Askås I&R AB (askas_0038)
AIM

Sök, jämför och hantera din produktinformation

Askås Information Manager innehåller en användbar och tidsbesparande intern sökfunktion för olika typer av information. Du kan enkelt söka och jämföra data för artiklar, artikelgrupper och varumärken uppdelat på olika språk.

Sökfunktionen gör att du snabbt kan lokalisera informationstyper som saknas i din butik och vidta åtgärder. Du kan förhandsgranska din sökning och därefter göra en export till csv-fil med resultatet av en komplett sökning.

Fördelar med Intern informationssök

ENKELT. Direkt i Askås WebbAdmin kan du söka fram olika informationstyper och lägga till, uppdatera eller radera information.

KRAFTULLT. Möjlighet till spetsiga urval och jämförelse på fältnivå mellan olika språk.

FLEXIBELT. Goda möjligheter att söka information utifrån vissa urval som specifika varumärken, lager eller marknader.

 • Mer information

  Askås Information Manager

  AIM, Askås Information Manager innehåller integrerad och ny teknik för att hantera olika typer av information. AIM är ett fullmatat paket av funktioner gällande innehåll, information, texter och inte minst automatiska översättningar.

  Utöver Intern informations-sök ingår följande funktioner.

  Askås Translation API
  Ett område som är oerhört viktigt men ofta tidskrävande är arbete med texter, innehåll och översättningar. Med AIM och de integrerade funktionerna för att att beställa översättningar av information och texter direkt i plattformen har vi skapat något helt nytt som förenklar vardagen för alla e-handlare.

  Dynamisk ändringslogg
  Ändringsloggen är en automatiserad versionhistorik och logg som registrerar ändringar av olika typer av informationsfält för artiklar, artikelgrupper och varumärken. Ändringsloggen ger en tydlig översikt och spårbarhet över utförda ändringar.

  Kopiera produktinformation
  Snabb och smidig funktion för att kopiera information från en produkt till en eller flera produkter. Du väljer vilken produkt/artikel du vill hämta information ifrån och du anger vilken typ av information. Det kan handla om produkttexter, bilder, varumärke, artikelgrupp och mycket annat. • Kostnad

  Intern informations-sök är grundläggande funktionalitet i alla versioner av Askås e-handelsplattform som en del av Askås Information Manager.

  Kontakta Askås för mer information: sales@askas.se eller 0533-69 16 00

Se fler funktioner

AIM
Askås Translation Service

Automatiserade översättningar via Askås Translation Service.

AIM
Kopiera produktinformation

Kopiera korrekt information från en produkt till en eller flera produkter och spara tid.

AIM
Dynamisk ändringslogg

Få en tydlig översikt och spårbarhet över utförda ändringar.

MARKNADER
Multi Market Manager

Nå smidigt ut i hela världen. Förberedd för alla världens språk.