Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Stäng

Jag är intresserad av Askås Baspaket


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Maksuturva –  för e-butiker av alla storlekar

Maksuturva är en finsk betaltjänstleverantör som erbjuder intelligenta betalningsförmedlingstjänster för e-butiker i alla storleksklasser. Förutom ett brett urval betalsätt och utbetalningsmodeller så kan Maksuturvas intelligenta tjänster också inkludera t.ex. Plug'n Play verktyg för kostnadseffektiv returhantering.

I vår verksamhet förenas säkerhet, kundcentrerad serviceanda samt gedigen erfarenhet av bankverksamhet och informationsteknik. Den senaste tekniken och ett nätverk av omsorgsfullt utvalda samarbetspartner garanterar att vår service håller hög kvalitet. Betaltjänstleverantörernas verksamhet är reglerad genom lagen om betalningsinstitut och Finansinspektionens standarder. Maksuturva samarbetar dessutom med Förbundet för Finsk Handel som förbundets officiella utbildningspartner i elektronisk betalning.

Till Maksuturvas kunder i Finland hör bl.a. Zalando, Rum21 och Lekmer och många andra marknadsledare inom olika branscher.

Sälj till Finland tillsammans med oss!

Du får hela betaltjänsten med ett enda avtal. Inga skilda avtal med bankerna behövs!


1) Mångsidigt urval av betalsätt

  • Direktbetalningar via alla de finländska bankerna: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, LähiTapiola (LokalTapiola), Nordea, OP, POP Bank, Säästöpankit (Sparbankerna), S-Bank, Ålandsbanken
  • Kredit- och debitkort: Visa, Visa Electron, MasterCard, Business Eurocard
  • Faktura och delbetalning


2) Effektiva Plug 'n Play verktyg för returhantering

Vi erbjuder belönade verktyg som hjälper e-butiken att organisera returhanteringen och återbetalningar mycket effektivt. Dessutom får köparna tillgång till en självbetjäningskanal, där de kan göra returanmälan elektroniskt.


3) Mångsidiga modeller för betalningsöverföringar och rapportering

Våra betallösningar gör det möjligt att överföra betalningarna till e-butiken på just det sätt som du önskar och så att det stöder administrationssystemen i er butik. Detta underlättar bl.a. bokföringen och avstämning av kundfodran.


4) Skräddarsydda lösningar för krävande behov

Vid behov kan vi också skräddarsy en helhetslösning efter era företagsspecifika behov. Fråga gärna mera!

Läs mer på www.maksuturva.fi/sv/