Sök

Flowbox

Kundlojalitet - CRM
Flowbox i gruppen Integrationer & Partners hos Askås I&R AB (kopplingar_flowbox)

Höj konverteringen med Askås och Flowbox

Flowbox är ett av Europas snabbast växande SaaS-företag inom Marketing Technology. Genom att knyta användargenererat innehåll från sociala medier till e-handeln skapar Flowbox engagemang, trovärdighet och ökad försäljning. 

Via Askås koppling till Flowbox kan du smidigt skapa flöden med användargenererat innehåll från exempelvis Instagram och presentera detta på din sajt.

Fördelar med Flowbox


TROVÄRDIGHET. UGC, User Generated Content är ett utmärkt sätt att skapa trovärdighet för ditt varumärke och dina produkter. Dina kunder har många gångar lättare för att relatera till innehåll som läggs upp av andra kunder än av innehåll du själv skapar.

KOSTNADSEFFEKTIVT. Att själv producera innehåll som attraherar din målgrupp kostar både tid och pengar. Med Flowbox kan du dra nytta av användarnas engagemang och därmed kontinuerligt publicera relevant innehåll i din e-handel.

COMMUNITY. Att ge dina kunder utrymme på din sajt och i övriga kanaler stärker ditt community som helhet. Därmed lägger du grunden till en fortsatt hög interaktion och ännu mer användargenererat innehåll i framtiden.

STATISTIK. Via en särskild vy i Flowbox administrationsverktyg får du en bra överblick över försäljning som genereras via något av de uppsatta flödena.


Vad ingår i Askås standardimplementation?


Efter era önskemål sätter Askås upp ett Flowbox-flöde på följande sidor.

Startsidan, Produktsidor, Landningssida

Vi installerar även ett skript på tacksidan för att du ska kunna spåra order som har lagts ifrån ett Flowbox-flöde.

OBS. Om du har önskemål om särskilda flöden som inte ingår i standardinstallationen offereras detta separat. Även särskilda önskemål utöver normal design kan komma att innebära extra kostnader.

 

Kostnader från Askås

Installationskostnad: 14 995 kronor

Månadskostnad: 495 kronor

Kontakta Askås för mer info/beställning: sales@askas.se eller 0533-69 16 00

Kunder som använder Flowbox

Glitter
Mode & Accessoarer
Sportfiskeprylar
Sport & Fritid
ICANIWILL
Mode & Accessoarer
Layered
Inredning