Sök

Askås E-handelsdag
blir bättre än någonsin

Askås E-handelsdag kan summeras med orden innehållsrik, avslappnad och inspirerande. Till hösten kör vi igen och anmälan är öppen.

17 oktober är det dags igen. Vi bjuder in till en fullmatad upplaga av Askås E‑handelsdag och som vanligt är det Medborgarhuset i Säffle vi håller till i. Det blir spännande och inspirerande föreläsningar i teatersalongen. Det blir möten och diskussioner mellan e-handlare och partners. Såklart avslutar vi med bankett, underhållning och party.

I mer än tio år har Askås E-handelsdag varit ett återkommande och efterlängtat inslag i vår egen, våra kunders och flera av våra partners kalender. Bortsett från pandemiåren har eventet i Säffle arrangerats vartannat år ända sedan 2010. Huvudsyftet med arrangemanget har från början varit att skapa en avslappnad och inspirerande mötesplats för givande diskussioner om små och stora frågar som rör e-handelsbranschen.

– E-handelsdagen är viktig för oss som företag och våra medarbetare. Samtidigt känner vi att våra kunder och deltagande utställare verkligen uppskattar det vi bjuder på. Det är många som gillar den avslappnade, värmländska atmosfären, säger Patrik Otter, kommunikatör på Askås.

Jonas Eriksson är huvudtalare

Som vanligt kommer "minglet" och diskussionerna i lokalen att varvas med intressanta föreläsningar i teatersalongen på Medborgarhuset. Det här året har tidigare fotbollsdomaren och entreprenören Jonas Eriksson bokats som huvudtalare. Programmet innehåller även föreläsningar av Askås och en av våra duktiga kunder. Det handlar om Mårten Åkeson på Proteinbolaget som kommer berätta om deras fantastiska resa och expansiva framtidsplaner.

– Vi planerar även för en paneldebatt i år och det är en nyhet jämfört med tidigare. Ämne och deltagare är inte helt spikat ännu men diskussioner om e-handel och hållbarhet lär finnas med på något sätt, säger Patrik Otter.

Askås E-handelsdag är först och främst ett arrangemang som är till för våra kunder och att skapa ett tillfälle för dem att lära känna oss som leverantör och våra partners ännu bättre. Samtidigt är anmälan öppen och alla är välkomna så länge det finns platser kvar.

– Det är för våra kunder vi gör det här och att kunna träffas under en dag och kväll stärker vår relation och vårt samarbete med dem. Men vi har absolut inget emot att andra som är nyfikna på Askås och e-handel anmäler sig och kommer till Säffle, säger Patrik Otter.

Den självklara uppmaningen till alla blir således att boka in 17 oktober i höstkalendern. Uppmaningen är extra stark till våra kunder och e-handlare som vill veta mer om Askås. All tänkbar information om Askås E-handelsdag och möjlighet till anmälan hittar du via länken nedan.

Mer läsning

Lyckad lansering för Niut

Lyckad lansering för Niut

På Askås älskar vi mer än något annat att lansera helt nya sajter eller projekt för våra befintliga kunder. Vi välkomnar Niut som nu har släppt in kunderna till sina två sajter niutclub.se och niutclub.com.
Tips för att höja din pagespeed

Tips för att höja din pagespeed

Långsamma och tröga sajter har en mängd negativa effekter. Vi reder upp begreppen och levererar tips och information. Missa heller inte Askås Webinar om Pagespeed som är inkluderad i nyhetsartikeln.