Sök

Lyckad lansering för Niut

På Askås älskar vi mer än något annat att lansera helt nya sajter eller projekt för våra befintliga kunder. Vi välkomnar Niut som nu har släppt in kunderna till sina två sajter niutclub.se och niutclub.com.

Nu har vi tryckt på knappen tillsammans med vår nya kund Niut som ska sälja olika typer av produkter kopplade till kvinnlig njutning. Inledningsvis handlar det om en exklusiv vibrator, en massagegel och rengöringsmedel. 

Bakom satsningen står influencern Margaux Dietz, influencern Lovisa ”Lojsan” Wallin och Linnea Sweijer som sedan tidigare driver inredningsbolaget Reforma som också är kund till Askås. 

Niut har lanserat två sajter på svenska och engelska, niutclub.se och niutclub.com. 

Riktigt kul säger projektteamet och hela gänget på Askås. Stort lycka till.

Mer läsning

Stark medvind för LINUM

Stark medvind för LINUM

Specialanpassade varumärkessidor, höjt snittordervärde och en smidig köpresa. Lägg till det 47 procents tillväxt så kan man summera det första året för LINUM som kund hos Askås som väldigt positivt.
Askås 13 klart för lansering

Askås 13 klart för lansering

Nytt gränssnitt, smidigare inställningsvyer och ett antal nya funktioner. Det är klart för versionsuppdateringar till Askås 13.
Tips för att höja din pagespeed

Tips för att höja din pagespeed

Långsamma och tröga sajter har en mängd negativa effekter. Vi reder upp begreppen och levererar tips och information. Missa heller inte Askås Webinar om Pagespeed som är inkluderad i nyhetsartikeln.