Sök

Askås Information Manager

Askås Information Manager

Innovativ och integrerad informationshantering

 Askås 12 är den senaste versionen av Askås e-handelsplattform. Till denna version har vi utvecklat och integrerat helt ny teknik för att hantera olika typer av information. Det handlar om Askås Information Manager som är ett fullmatat paket av funktioner gällande innehåll, information, texter och inte minst automatiska översättningar.

Integrerad översättning

Automatiserade översättningar
via Askås Translation Service

Ett område som är oerhört viktigt men ofta tidskrävande är arbete med texter, innehåll och översättningar. Med AIM och de integrerade funktionerna för att att beställa översättningar av information och texter direkt i plattformen har vi skapat något helt nytt som förenklar vardagen för alla e-handlare.

Läs mer

Sök, jämför och hantera din produktinformation

Funktion för att söka och jämföra information uppdelat på olika språk. Du kan snabbt lokalisera vad som saknas och vidta åtgärder. Du kan göra ändringar direkt i funktionen och det finns också möjlighet att exportera ut en CSV-fil eller beställa översättningar via Askås Translation Service.

Läs mer

Intern informationssök

Dynamisk ändringslogg

Ha full kontroll på dina ändringar

Ändringsloggen är en automatiserad versionhistorik och logg som registrerar ändringar av olika typer av informationsfält för artiklar, artikelgrupper och varumärken. Ändringsloggen ger en tydlig översikt och spårbarhet. Loggen är även sammankopplad med översättningsfunktionaliteten i AIM och det är därmed möjligt att beställa översättningar utifrån loggade ändringar.

Läs mer

Kopiera information och spara tid

Snabb och smidig funktion för att kopiera information från en produkt till en eller flera produkter. Du väljer vilken produkt/artikel du vill hämta information ifrån och du anger vilken typ av information. Det kan handla om produkttexter, bilder, varumärke, artikelgrupp och mycket annat.

Läs mer

Kopiera produktinformation

Fler funktioner från Askås

ASKÅS 12
Askås Shopping Assistant

Låt kundtjänstpersonal i realtid hjälpa en kund som ringt eller skickat epost.

Kraftfull sök
Askås Enterprise Search

Askås Enterprise Search är en smart sökfunktion för höjd konvertering.

MERFÖRSÄLJNING
Askås Cross Selling

Konverterande, smart merförsäljning.

CRM
Askås Marketing Automation

Mångsidigt CRM-system för automatiserade utskick.

Mer läsning

Hållbarhet på riktigt är en <br /> självklarhet för Chhatwal & Jonsson

Hållbarhet på riktigt är en
självklarhet för Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson har jobbat med Askås e-handelsplattform i tre år. "Både vi och våra återförsäljare har haft en bra tillväxt och det är såklart jätteviktigt att vi har en stabil och fungerade e-handelslösning", säger VD:n Geetali Chhatwal Jonsson.
Dags för Google Analytics 4

Dags för Google Analytics 4

1 juli 2023 stängs Googles analysplattform Universal Analytics. Därmed är det dags att uppgradera och komma igång med e-handelsspårning i Google Analytics 4.