Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Stäng

Jag är intresserad av Askås Baspaket


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

God Jul och Gott nytt år från Askås

God jul och Gott nytt år från Askås

Nu när det är dags att summera 2020 är det ett historiskt år på en mängd olika sätt som ska sammanfattas. Vi är mitt uppe i en pandemi vars långsiktiga konsekvenser knappast går att överblicka idag.

Publicerad: 2020-12-22. Text: Patrik Otter

För stora delar av e-handelsbranschen, för en majoritet av våra kunder och för oss på Askås har 2020 även varit ett år av tillväxt. Det talas om att branschen i stort har tagit flera års kliv framåt när allt fler konsumenter har upptäckt fördelarna med att handla online.

Vi gläds med framgångarna för våra kunder och partners. Och vi ser fram emot att fortsätta utveckla vår plattform, våra funktioner och vår service. Allt för att ge er de rätta förutsättningarna till framgångsrik e-handel.

Ta hand om er och hoppas ni får en skön ledighet. Vi ses och hörs 2021.

Bemanning under helgerna

Förhoppningsvis kommer ni och vi kunna använda de kommande veckorna till att få lite välbehövlig vila och återhämtning. På Askås är bemanningen något lägre från och med denna vecka men ni kan ändå känna er trygga i att kunna komma i kontakt med oss när behov uppstår.

Alla normala arbetsdagar har vi såklart bemanning. Det finns alltid personal i tjänst på vår supportavdelning och i produktionen.

23 december och 30 december - dagarna innan jul- och nyårsafton jobbar vi halvdag. Efter 12.30 dessa dagar finns ingen personal i tjänst.

Kunder som har SLA - Service Level Agreement kan själva nå vår beredskapspersonal som vanligt.

30-tal nya kunder lanserades

Trenden med i genomsnitt en ny e-handelsbutik lanserad varannan vecka höll i sig även under 2020. Ett 30-tal e-handlare startade nytt eller flyttade över från andra leverantörer under året.

Att Askås är en attraktivt leverantör och lockar nya e-handlare ger oss förutsättningar till fortsatt utveckling av vår e-handelsplattform –  för och tillsammans med våra kunder.

En ny kund som flyttade till Askås under året var Glitter.

Läs om Glitter och samarbetet med Askås

Nedan ser ni ett urval av övriga lanserade Askås-kunder under 2020.

MaxGaming - Gummihuset - Bonti - VP Autoparts - Lohilo - Mr Cake - Penstore - Marinsystem - Vattenbutiken - Chhatwal-Jonsson - Hajk Clothing - Thrivestore - Sliqhaq - QW Lights - Protools - Bosch Rexroth - Spirit of the Nomad - Bullerbekämparen - Minerals by Nordic - Sporting - Fordonsshopen - Xlash - Ugear Models - Herbal Club - Nordic Sports Nutrition - Horse Online - Uveco

41 versioner under 2020

Som vanligt har det varit ett år då det hänt en hel del med vår e-handelsplattform.

Den mest påtagliga förändringen var lanseringen av Askås 10 i mars. ACE, Askås Content Editor var en ny funktion som såg dagens ljus i och med ”tian”. ACE har sedan dess fortsatt utvecklas med nya funktioner, widgets och användningsområden.

I samband med Askås 10 lanserades även vår paketering Enterprise. Ett flertal befintliga kunder liksom några nylanserade kör i dag med Askås Enterprise och vår egenutvecklade teknik Askås Product Engine.

Totalt under 2020 har Askås produktionsavdelning levererat 41 versioner.

Läs mer om vad som hände med plattformen i vår versionshistorik.

Klicka här


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2020-12-22, 07:51
Uppdaterad 2020-12-22, 07:51