Sök

Digital analys
SEM, SEO, SEA
Social Media Marketing

Digital synlighet i alla kanaler

Väljer du Askås e-handelsplattform kan du känna dig trygg i att du har ett system som levererar när det gäller funktionalitet, driftsäkerhet och prestanda. För att du ska kunna dra nytta av all den kraft som finns inbyggd i plattformen erbjuder vi även en lång rad relaterade tjänster.

Tillsammans med vår partner ACT Mediebyrå kan vi hjälpa dig analysera din digitala synlighet i alla kanaler och utifrån detta föreslå och implementera förbättringsåtgärder. Hela tiden med mätbara resultat, höjd konvertering och långsiktig tillväxt i fokus.

Träffa Askås experter gällande SEO, SEM och digital marknadsföring

Var befinner ni er just nu?

För att vi ska kunna bygga upp en fungerade och långsiktig relation behöver vi såklart lära känna varandra. Vid ett första kostnadsfritt möte träffar du som kund till Askås din kundansvariga säljare och våra experter gällande SEO, SEM och digital marknadsföring.

Vi diskuterar var ni befinner er just nu och hur ni arbetar i dag med er synlighet. Vi pratar om er affärsmodell, er målgrupp och vilka interna resurser ni har.

Detta första möte blir en kick-off för vårt framtida samarbete med målsättning att långsiktigt stärka er synlighet online.

Kontaktformulär

Jag vill veta mer

Använd formuläret för att komma i kontakt med oss. Vi hör av oss så snart vi har möjlighet.