Sök

Askås nyhetskrönika 2022

Vi summerar återigen det gångna nyhetsåret här på Askås. Ett år fyllt av lyckade projekt, Askås e-handelsdag, priser, nya medarbetare och tillväxt för oss och våra kunder.

Det har varit full fart även under 2022. Trots en vikande konjunktur, oro i omvärlden och ovisshet inför framtiden har vi tillsammans med våra kunder lyckats hantera utmaningar och möjligheter väl. Nedan hittar ni ett urval av det vi berättat om i vårt nyhetsflöde de senaste tolv månaderna. Ha en riktigt fin avslutning på året och på återseende 2023.

JANUARI

Kindbom blir Värmlänning

Örebroaren Marcus Kindbom flyttar till Värmland för att jobba med utbildning och affärsutveckling på Askås marknadsavdelning.

Till Nyheten

FEBRUARI

Nytt kontor i Karlstad

9 februari öppnas ett helt nytt kontor i centrala Karlstad med ambitionen att ha en verksamhet om 40 medarbetare.

Till Nyheten

MARS

Elekcig – ny e-handel lanseras

Med Askås som leverantör lanseras sajten Elekcig som en del av moderbolaget Eurobrands Distributions allt starkare koncept.

Till Nyheten

APRIL

Askås 11 rullas ut

Askås 11 börjar rullas ut på kunderna. En ny version av Askås e-handelsplattform med fler funktioner, fler möjligheter och höjd säkerhet.

Till Nyheten

MAJ

Handelskammarpriset till Askås

Handelskammarpriset 2022 tilldelas Askås. Priset delas ut av Handelskammaren Värmland och det är första gången Askås får priset.

Till Nyheten

JUNI

Tolv år av tillväxt för Carl of Carl

Efter tolv år med Askås som leverantör passerar Boråsföretaget Care of Carl 400 miljoner kronor i omsättning

Till Nyheten

JULI

Från Tom Hope till ANI Who

Tomaj Sangchi grundade Tom Hope 2014. Under sommaren lanserar han sajten Ani Jewels tillsammans med Bianca Ingrosso på Askås e-handelsplattform.

Till Nyheten

AUGUSTI

Askås har stöd för ny prislag

Askås levererar stöd i e-handelsplattformen som ger våra kunder möjlighet att leva upp till den nya prisinformations-lagen.

Till Nyheten

SEPTEMBER

Enterprise Search tar upp kampen

Enterprise Search – Askås funktionsrika, kraftfulla och prisvärda site-sök tar upp kampen med externa fristående aktörer inom sökfunktionalitet.

Till Nyheten

OKTOBER

Succé för E-handelsdagen

Efter uppehåll för pandemi arrangeras återigen Askås e-handelsdag. Omdömet från kunder, partners och andra besökare var samstämmigt - Succé!

Till Nyheten

NOVEMBER

Galen Black Friday för CAIA

- Black Friday var helt galen, den näst bästa dagen i bolagets historia och Askås plattform har levererat felfritt, säger Mikael Snabb på CAIA.

Till Nyheten

DECEMBER

Tungt pris till MaxGaming

Askås kund MaxGaming får det tunga priset som Årets butik inom Spel & Konsoler i Prisjakts årliga tävling.

Till Nyheten