Sök

Askås E-handelsdag en myllrande succé

Krutröken har lagt sig, partners, föreläsare och kunder har vänt hemåt. Askås E-handelsdag 2022 kan summeras med ett ord. Succé.
– Vi är oerhört nöjda med dagen och kvällen. Alla föreläsare, utställare och gäster bidrog verkligen till ett riktigt lyckat event, säger Patrik Otter, Kommunikatör på Askås.

Askås E-handelsdag har arrangerats i Säffle sedan 2009. Med undantag för 2021 har eventet hållits vartannat år ända sedan dess. Torsdag 20 oktober samlades således utställare och gäster i Säffle för sjunde gången. 

Denna gång var det även lite extra högtidligt då bolaget Askås firar 25 år. Detta lyftes fram av VD Tord Larsson-Steen i sitt välkomsttal och av marknadschefen Peter Smersfeldt som i sin föreläsning inledde med att vrida tillbaka klockan till 1997 – det år som Jonas Askås grundade Askås I & R. När den historiska återblicken var avklarad fokuserade Peter Smersfeldt på nutid och inte minst framtid för Askås som bolag och e-handelsleverantör. 

Talarprogrammet på stora scenen i Medborgarhuset hade dessförinnan inletts av Patrik Müller från betalleverantören Nets. Sin vana trogen presenterade han trender och framtidsspaningar på ett inspirerande sätt. 

En av Sveriges ledande film- och tv-regissörer var först ut på scenen efter lunch. Karin af Klintberg berättade med humor och inlevelse om sina olika produktioner och hur man gör för att fånga mottagarens intresse. 

Mångsysslaren, entreprenören och artisten Petter Askergren avslutade dagpasset med en energisk och inspirerande föreläsning som drog ner massor med skratt och tänkvärda insikter. 

– Under åren har vi oftast träffat helt rätt i våra bokningar av föreläsare. Den här gången var verkligen inget undantag. Stor eloge till alla som ställde sig på scenen och bjöd på sig själva och sin kompetens, säger Patrik Otter. 

När kvällen kom hade stora utställningslokalen omvandlats till bankett-sal och rockklubb i ett. God middagsbuffé serverades av Medborgarhuset och Sveriges ledande coverband Haaks levererade en hits-kavalkad av yppersta klass. 

Askås vill verkligen tacka alla som såg till att dagen och kvällen blev lyckad på alla sätt. 

Våra tolv partners och utställare. Alla våra kunder som kom till Säffle från hela Sverige. Stort tack även till föreläsare och till Haaks som gav allt och lite till från scenen på kvällen. 

Slutligen, stort tack till Ljudmakaren i Säffle och inte minst Medborgarhuset med personal. Som alltid ett sant nöje att jobba med er.

Patrik Müller om E-handelsdagen

Stämningen, samtalen, föredragen, festen, människorna? Nej det går inte att bara välja en sak som är bäst med Askås E-handelsdag. Mixen med smarta föredragshållare och gott om mingeltid är perfekt. Att prata med e-handelsentreprenörer om deras resa, utmaningar och planer är otroligt intressant. Jag kommer hem, som alltid, laddad med nya insikter och idéer när jag åker från e-handelsmetropolen Säffle. Vi ses nästa gång!

Askås Education

Askås Affärsutvecklare Marcus Kindbom höll i två utbildningspass under Askås E-handelsdag. Vill du få tillgång till Marcus presentation eller ställa frågor är du varmt välkommen att kontakta Marcus.

▶ Mer om Askås Affärsutveckling och kontaktformulär

Mer läsning

Dags för Google Analytics 4

Dags för Google Analytics 4

1 juli 2023 stängs Googles analysplattform Universal Analytics. Därmed är det dags att uppgradera och komma igång med e-handelsspårning i Google Analytics 4.
TikTok blir allt viktigare för din marknadsföring

TikTok blir allt viktigare för din marknadsföring

På senare tid har TikTok blivit att räkna med som en allt viktigare marknadsföringskanal. Askås har ett färdigt pixelpaket för TikTok som gör att du kan spåra hur dina annonser presterar och dra lärdomar av detta.
Askås har stöd för ny prisinformation

Askås har stöd för ny prisinformation

1 september infördes nya regler i Sverige gällande prisinformation i samband med prissänkningar. Reglerna är en del av en uppdaterad konsumentlagstiftning i EU. Askås har utvecklat stöd i e-handelsplattformen som ger våra kunder möjlighet att leva upp till lagen.