Sök

Tungt pris till MaxGaming
Årets butik inom Spel & Konsoler

MaxGaming gillas verkligen av sina kunder. Nu har man fått Prisjakts utmärkelse Årets butik i kategorin Spel & Konsoler. Vi lyfter på hatten och säger Grattis.

MaxGaming hyllas enigt av sina kunder och nu finns ett kvitto på just detta. För första gången vinner bolaget pris som årets butik inom Spel & Konsoler i Prisjakts årliga tävling.
 – Vi jobbar otroligt mycket med vår kundservice så det känns riktigt kul att vi till slut har fått det här priset, säger Jacob Bay på MaxGaming.

Prisjämförelsesajten Prisjakt har delat ut priser till Årets butiker sedan 2010. Tidigare utsågs vinnare genom att kunder fick rösta på sina favoritbutiker i olika kategorier. Sedan 2020 är det faktiska butiksomdömen som ligger till grund för utmärkelserna. När årets pristagare nu har offentliggjorts står det klart att MaxGaming rankas allra högst av sina kunder i kategorin Spel & Konsoler.

Jacob Bay är operativ chef på MaxGaming. Han lyfter fram bolagets målmedvetna och långsiktiga arbete med service och goda relationer till kunderna som en del av bolagets grundvärderingar.

– Vi brinner för det vi gör och alla som jobbar på MaxGaming är gamers. Vi fokuserar jättemycket på vår kundnöjdhet. Både när det gäller snabba leveranser och med att ge riktigt bra kundservice, säger Jacob.

En tydlig strategi är att kunderna ska få samma snabba och korrekta information oavsett vilken kontaktväg som används. Support och kompetens levereras via telefon, mail, chatt och sociala medier.

– Vi har en personalstyrka som jobbar renodlat med kundservice och alla ingående kanaler ges samma uppmärksamhet av oss. Ingen kund ska lämnas i sticket.

Ett smidigt och effektivt samarbete med Askås som e-handelsleverantör lyfter Jacob Bay fram som en förutsättning till framgångsrik kundservice, försäljning och e-handel generellt. Tekniken och systemet är stabilt. Flödet som helhet fungerar så gott som alltid med låg felmarginal

– Att ha ett system vi kan lita på är självklart en trygghet som ger oss möjlighet att jobba på det sätt vi vill, inte minst med våra kundrelationer. Att flödet är så stabilt gör att vår support kan fokusera på rätt saker.

Askås Enterprise som plattform

MaxGaming driver sin e-handel på Enterprise-paketeringen av Askås e-handelsplattform. En paketering med hög prestanda, stabilitet och en inbyggd sökfunktionalitet som står sig väl i konkurrensen med fristående och nischade aktörer.

– Vi är jättenöjda med Enterprise. Den har funktioner som gör att vi kan välja bort flera externa aktörer. Man får mycket för pengarna helt enkelt, säger Jacob Bay.

MaxGaming kan blicka tillbaka på flera år av stark tillväxt och en stabil tillströmning av nya nöjda kunder. Covid-året 2021 har genererat en snöbollseffekt som inneburit en positiv utveckling även under det snart avslutade 2022. Och med Prisjakts fina utmärkelse i ryggen är det med positiva känslor som 2023 kommer inledas.

– Visst finns det en del faktorer som ger viss ovisshet. Men vi tror ändå på en fortsatt positiv utveckling och vi har flera spännande nyheter på gång. Vi kommer fortsätta jobba hårt för våra kunder även under 2023, säger Jacob Bay.

Askås säger såklart grattis till den fina utmärkelsen och önskar lycka till inför framtiden.

"MaxGaming är en kund som fokuserar på rätt saker och därmed lyckas i ett segment med tuff konkurrens. Det här priset är ett kvitto på deras fantastiska kundrelationer och det känns jättekul att vi på Askås kan vara med och bidra med de tekniska förutsättningarna."
Jonas Askås, Styrelseordförande Askås

Mer läsning

Haupt Lakrits vill göra världen lite roligare

Haupt Lakrits vill göra världen lite roligare

Haupt Lakrits firar nästa år tio år som bolag. E-handeln körs på Askås E-handelsplattform sedan hösten 2022. Ta del av deras story och samarbetet med oss på Askås.
Dags för Google Analytics 4

Dags för Google Analytics 4

1 juli 2023 stängs Googles analysplattform Universal Analytics. Därmed är det dags att uppgradera och komma igång med e-handelsspårning i Google Analytics 4.