Sök

Dags för Askås 11

2020 lanserades Askås 10 med flera stora produktnyheter och förbättringar. Nu är det dags för ytterligare en större uppdatering.

Fler funktioner – Nya möjligheter – Höjd säkerhet

Askås 11 är här och med denna e-handelsplattform erbjuder vi fler funktioner, fler möjligheter och höjd säkerhet.

– Det känns spännande att få rulla ut den nya versionen av vår e-handelsplattform. Den är fullmatad med bra nyheter som samtliga kunder får tillgång till helt utan kostnad, säger Askås grundare och styrelseordförande Jonas Askås.Askås e-handelsplattform genomgår olika typer av uppdateringar mer eller mindre varje vecka under året. Versionsuppdateringar med underhåll, säkerhetsarbete och grundläggande funktionalitet ingår utan extra kostnad.

Till stora delar gäller även detta nu när vi lanserar en större och mer omfattande uppdatering och går från Askås 10 till 11. Flera nya features och säkerhetshöjande åtgärder finns med som standard.

Ett exempel på detta är den nya bildtaggningsfunktionen i CMS-verktyget Askås Content Editor. Direkt i ACE bildwidget går det att tagga upp en bild och länka till en produktsida eller annan valfri sida.

I taggfunktionen kan e-handlarna själva även aktivera en popup som kan stylas och fyllas med önskad produktinformation via enkla inställningar. Bilden nedan visar hur bildtaggningsfunktionen fungerar och ser ut i standardutförande.

Att ligga i framkant säkerhetsmässigt är självklart för Askås och i den nya versionen av e-handelsplattformen märks detta tydligt i och med att det bli möjligt att logga in i Askås WebbAdmin med tvåfaktorsautentisering (2FA). En åtgärd som väsentligt förstärker säkerheten och motverkar risken för dataintrång.

"Vill man vara en seriös leverantör krävs det ett ständigt arbete när det gäller säkerhet. Att vi nu öppnar upp möjligheten till tvåfaktorsautentisering känns riktigt bra och nödvändigt, säger Jonas Askås"
Jonas Askås

Jonas Askås, VD

Funktioner för framgång

NYTT I ASKÅS
Askås Enterprise Search
Askås Enterprise Search är en smart sökfunktion för höjd konvertering.
Nytt i Askås
Dynamic Product Lists
Skapa listor av produkter dynamiskt utifrån egna regler och urval.
Askås Store Locator
Ge dina kunder möjlighet att hitta butiker där dina produkter säljs.
Nytt i Askås
Askås Content Editor
Kraftfull och flexibel drag and drop-funktion för att bygga startsidor, landningssidor och nyhetsbrev.