Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Tack för stödet under Spin of Hope

För två veckor sedan arrangerades Spin of Hope på en mängd platser runtom i Sverige. På Askås deltog ett gäng pigga och engagerade ”cyklister” under tolv timmar. Nu är summeringen gjord och Askås deltagande bidrog med 9 400 kronor till insamlingen.

– Vi vill såklart tacka alla som var med och pushade oss och på så sätt bidrog till att cancerdrabbade barn och deras familjer kan få ekonomiskt stöd för att underlätta deras vardag, säger Amalia Rååd, HR-ansvarig på Askås.

Lördag 30 mars arrangerades Spin of Hope i Barncancerfondens regi. På massor av företag, gym och andra platser runtom i landet deltog tusentals människor. Alla kämpade utifrån sina förutsättningar för att bidra till den viktiga helheten.

Askås var en del av arrangemanget med fem spinning-cyklar som hölls igång under tolv timmar.

– Vi hade en jättekul dag tillsammans nere i gymmet på Askås. Och att samtidigt kunna vara en liten del och bidra till att Spin of Hope uppnådde sitt mål totalt sett känns ju extra bra, säger Amalia Rååd.

Spin of Hope 2019 hade 6 miljoner kronor som nationellt mål. Denna summa överträffades glädjande nog med råge. 6 691 229 kronor samlades in till stöd för cancerdrabbade barn och deras familjer.

Läs mer om Spin of Hope. Klicka här


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2019-04-15, 11:34
Uppdaterad 2019-04-15, 11:34