Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Lyckad betatestning av Askås 8

Efter en intensiv period av utveckling, betatestning, justeringar och ytterligare tester närmar vi oss nu lanseringen av Askås 8 med stormsteg. Under sommarmånaderna har ett drygt trettiotal betatestare utvärderat den nya e-handelsplattformen - Askås 8. Många värdefulla synpunkter och idéer har kommit in som ytterligare har förbättrat ett system som var riktigt bra från början.

Bjarne Gårdebratt som är ansvarig för utvecklingen av Askås 8 konstaterar nöjt;
”Vi känner oss trygga i att vi kommer att lansera en produkt som ligger i absolut framkant bland e-handelsplattformar på den svenska marknaden. Vi har lagt många timmar på att förfina detaljer och testa funktionerna. Vi är enormt förväntansfulla inför kundernas mottagande av systemet under hösten”

Planerad lansering av Askås 8 är den 24 september. Då kommer systemet att vara tillgängligt för beställning från nya kunder. Befintliga Askåskunder kommer att bli systematiskt överflyttade till det nya systemet, utan kostnad, under hösten. Överflyttningen kommer att ske kontrollerat, kund för kund, vid tidpunkter gemensamt överenskomna mellan Askås och kund.« Visa alla nyheter
Publicerad 2013-09-10, 08:07
Uppdaterad 2013-09-10, 08:07