Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Jonas Askås i regionfinal för EY Entrepreneur Of The Year 2014

Drygt 870 entreprenörer i Sverige nominerades i år till utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year 2014. Av dessa utvaldes ett fåtal till regionfinaler baserat på sex olika kriterier i en intervjuprocess. En av dessa var Jonas Askås som igår kväll fanns på plats i Västerås på en pampig och spännande regionfinal. Jonas fick se sig slagen på mållinjen av värdiga motståndare den här gången.

Jonas Askås

Entreprenörstävlingen arrangeras årligen i drygt 60 länder av Ernst & Young. Syftet är att synliggöra entreprenörer och öka intressetförentreprenörskap, samt inspirera morgondagens entreprenörer. 

Inför EY Entrepreneur Of The Year har Sverige delats in i sex regioner. Oberoende regionala juryer utser vinnare i varje region. Vinnarna går vidare till en nationell final. Det var alltså på den regionala finalen för Svealand som Jonas Askås var en av ca tio finalister.

Finalister som tagit sig genom nålsögat i en rigorös process av intervjuer och granskning av en oberoende jury som tittar på de sex kriterierna entreprenörsanda, ekonomisk utveckling, strategisk inriktning, inverkan på omvärlden, innovation samt personlig integritet och inflytande. Bolaget ska dessutom ha varit aktivt i minst fem år, har en omsättning på 10 miljoner alternativt har 10 anställda

 

Vi gratulerar Jonas till en strålande insats och ytterligare ett välförtjänt erkännande av hans exeptionella entreprenörskap!« Visa alla nyheter