Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Är du vår nästa webb-designer

Vill du arbeta på ett stabilt växande företag med stora möjligheter att utvecklas och växa med företaget? Askås har i 20 år tillbaka arbetat med utveckling av system, produkter och tjänster för e-handel, och är idag en av Sveriges mest framgångsrika e-handelsleverantör, med kunder över hela Sverige och övriga Skandinavien. Vi söker nu dig som vill vara med och skapa världens bästa e-handelsupplevelser!

Vi söker

En av våra webbdesigners ska vara föräldraledig, och vi söker nu hennes ersättare. Vi söker en kreativ webbdesigner/front-end- utvecklare med känsla för design och UX.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för modern webbteknik och hur man skapar fantastiska användarupplevelser genom att kombinera god design med smarta och innovativa webblösningar.

Med stor lyhördhet inför våra kunder förverkligar du deras önskemål och behov baserat på dina utomordentliga kunskaper inom såväl specifika tekniker som HTML, CSS, JavaScript och JQuery, som design och UX. Praktisk kunskap och erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare är meriterande.

Vi erbjuder

Som anställd hos Askås erbjuds du bland annat, roliga och spännande utmaningar i en bransch i stadig förändring, en avslappnad och positiv arbetsmiljö där alla bidrar till vår framgång. Vi är idag 40 medarbetare, och finns i Säffle, i Värmland, skogsindustrins vagga. Mitt emot tågstationen finns vi i vad som en gång var Billeruds gamla fina huvudkontor.

Tjänsten är ett vikariat, men för rätt person finns mycket goda möjligheter för en tillsvidareanställning.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Smersfeldt, tfn 0533-69 16 00 eller peter.smersfeldt@askas.se.

Ansökan skickas till peter.smersfeldt@askas.se

Ansökningar behandlas löpande, dock senast den 22:e september 2017 vill vi ha din ansökan.


Tipsa en vän om denna nyhet:


« Visa alla nyheter
Publicerad 2017-09-01, 09:55
Uppdaterad 2017-09-01, 09:55