Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

 

Efva Attling och Askås
ser ljust på framtiden

Efva Attling Stockholm

Efva Attling Stockholm AB har under många år haft en fysisk försäljning som utvecklats synnerligen positivt. När bolaget kände att man även ville få fart på försäljningen online så vände man blickarna mot Värmland och Säffle. I oktober 2016 så genomfördes bytet till Askås e-handelsplattform och nu är det fokus på tillväxt i alla kanaler.
– Alla tekniska bitar av plattformsbytet har känts tryggt och bra. Nu kan vi jobba för att verkligen få vår e-handel att växa rejält, säger marknadschefen Petra Dranger Jendermyr
.

Publicerad: 2016-11-01. Text och foto: Patrik Otter

Plattformsbytet från den tidigare leverantören till Askås var en krävande process på många sätt. En process som inleddes på allvar när Efva Attling Stockholm våren 2016 tog beslutet att det var just Askås som skulle vara den nya samarbetspartnern i framtiden.

– Vi tittade på flera olika lösningar innan vi fastnade för Askås. Nu känns det jättebra att jobba med ett företag som står för och utvecklar sin egen produkt. Även om resan innehöll många utmaningar så känner vi nu att resultatet kommer bli bra, säger Petra Dranger Jendermyr.

Efva Attling Stockholm ska försöka balansera en växande e-handel av smycken, parfymer och klockor med en fortsatt god utveckling för alla återförsäljare och de egna butikerna.

– Vi har inte någon tanke på att e-handeln ska konkurrera med vår fysiska försäljning. Vi tror att vi både kan få till en stark utveckling online samtidigt som vår nya e-handel också ska locka fler att besöka butikerna.

Efva Attling Stockholm

Arbetet inför flytten till Askås e-handelsplattform inkluderade inte minst ett omfattande designarbete. Men även ett antal tunga kravspecifikationer från Attlings sida gällande funktionalitet fanns med.

– Full responsivitet givetvis. Sedan har det också varit viktigt att vi ska kunna få in vår B2B-del på ett naturligt sätt och det kommer vi att få nu. Det känns också bra att vi finns på en plattform som ger oss chansen att växa och bygga på med mer funktionalitet, säger Petra Dranger Jendermyr.

Askås I&R har de senaste åren blivit ny hemvist för ett flertal starka e-handelsaktörer och varumärken. Skincity och Bengans skivbutik flyttade på våren 2016 och nu har alltså även Efva Attling blivit en av kunderna. 

– Vi är mycket stolta och glada att Efva Attling valde oss som sin samarbetspartner, och ser fram emot att förvalta förtroendet i många år framöver. Askås har en tydlig utvecklingsplan och kommer fortsätta arbeta målinriktat med ny funktionalitet för att stärka våra kunders handel, rutiner och arbetssätt i alla kanaler, säger vd Jonas Askås.

Stora bilden: Foto: Efva Attling Stockholm AB

Nu känns det jättebra att jobba med ett företag som står för och utvecklar sin egen produkt”

Petra Dranger Jendermyr, marknadschef


Efva Attling Stockholm