Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Bangerhead och Askås
har växt tillsammans 

Sedan 2008 så har Bangerhead sålt hår- och skönhetsprodukter online i samarbete med Askås. Företagets behov och önskemål har många gånger varit en viktig drivkraft när programmerare och designers har förbättrat Askås e-handelsplattform. En utveckling som fortsatt pågår.
  – Askås är en partner som delar vår syn på utveckling och förbättringar, säger Thomas Grabe, vd på Bangerhead.

Publicerad: 2016-06-15. Text och foto: Patrik Otter

Från starten så har Askås funnits med när Bangerhead har etablerats och börjat växa.
– Vi tittade mycket på Gymgrossisten som hade gjort en fantastisk resa och det var därför som valet föll på Askås.

De första åren så handlade det till stora delar om att lära sig branschen och om entusiasm och glädje. 2011 så togs ett beslut att satsa ordentligt, långsiktigt och målmedvetet. Bangerhead attraherade externa samarbetspartners och finansiärer.

 

Sortimentet breddades och det togs ett beslut att satsa helhjärtat och fullt ut. Under hela resan så har Askås varit en följeslagare till Bangerhead och vice versa. Såväl Bangerhead som Askås har utvecklats under dessa år. 

– Ett av de grundläggande skälen till att vi valde Askås från början var att det var en låg tröskel in i systemet samtidigt som det uppenbart gick att nå högre höjder. En plattform är inget man kan byta varje dag, det är bättre att hitta rätt från början, säger Thomas Grabe.

Partnerskapet har bestått och stärkts under åren. Funktionaliteten i Askås e-handelsplattform har byggts ut och förbättrats på en mängd olika sätt. Bangerhead har efterfrågat utveckling och bolagets behov har fungerat som en drivkraft för utvecklingsavdelningen på Askås. 

– Plattformen har utvecklats positivt på många sätt, utveckling åt alla håll och kanter. Det har funnits en väldigt god vilja från Askås sida att implementera bättre lösningar och därmed skapa en bättre produkt för oss och våra kunder.

Thomas Grabe och Bangerhead är heller inte färdiga, långt ifrån. Upprätthållen utveckling och målmedvetet arbete är den inslagna väg som ska fortsätta följas. E-handel som företeelse, eller bransch, är mitt inne i en ständig förändringsprocess.

– Vi är inte framme ännu, det finns jättemycket kvar att jobba med. Vi vill verkligen fortsätta att sträva mot den perfekta e-handelsupplevelsen och vi är övertygade om att Askås delar vår syn på den saken, säger Thomas Grabe.

”Askås är en partner som delar vår syn på utveckling och förbättringar” 

Thomas Grabe, vd