Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås e-handelsplattform

Askås 9 är den absolut senaste versionen av Askås e-handelsplattform. Utvecklad och designad med e-handlarna och slutkonsumenterna i lika skarpt fokus. Funktionsrikedom, användarvänlighet, stabilitet, bredd och djup.

Askås används av flera av Sveriges mest framgångsrika och expansiva e-handlare som Skincity, Desenio, Care of Carl och Proteinbolaget. Samtidigt är vår plattform i sitt grundutförande tillräckligt kraftfull och mångsidig för att passa nystartade e-handelsföretag som vill börja smått och växa sig stora.

Vilken Askås 9 passar för dig?

Med Askås e-handelsplattform kan du förverkliga målsättningen för din e-handelssatsning oavsett omfattning eller bransch. 

Vår plattform för e-handel finns i tre olika grundkonfigurationer - Askås 9 Bas, Askås 9 Plus och Askås 9 Total. Samtliga kan paketeras och anpassas för att passa just dig och ditt företags behov. 

  • Askås 9 BAS
  • Askås 9 PLUS
  • Askås 9 TOTAL

Askås 9™

En avancerad lösning till ett enkelt pris!

Lösningen för det mindre företaget med höga ambitioner. Vi gillar drivande entreprenörer och flera av våra kunder, som i dag är mycket framgångsrika, startade sin resa på nätet tillsammans med oss. Med Askås 9 får även den mindre e-handlaren tillgång till en av marknadens absolut mest väl ansedda plattformar till ett lågt pris.

Askås 9 PLUS™

Den optimala lösningen för expanderande företag

För etablerade företag som vill växa. Vill du erövra flera marknader, skapa skräddarsydda integrationer, jobba med stafflingar, återförsäljare, göra prisberäkningar eller arbeta med avancerade funktioner för kampanjer, merförsäljning och korsförsäljning så är Askås PLUS rätt val för dig.

Askås 9 TOTAL™

Allt inkluderat och lite till!

För medelstora och stora företag och organisationer som är redo att utnyttja potentialen i Askås e-handelsplattform till fullo. Med Askås TOTAL ingår en rad avancerade moduler, som t.ex. Multi Market Manager, Customer Loyalty Manager, m.fl.

Exempel på kunder som använder Askås 9

Desenio.se
Bangerhead
Rohnisch.se
Nordiska Galleriet
Skincity
Proteinbolaget
Batteriexperten
Care of Carl

Trygg e-handel

HELHETEN ÄR VIKTIG. Det kan vara kostsamt och riskfyllt att välja ett system som olika utvecklare har byggt på var för sig utan en gemensam strategi. Askås e-handelsplattform är helt och hållet utvecklad av oss och levereras som SAAS (Software As A Service). Teknisk support och serviceavtal med omkring 24 fria uppdateringar per år är inkluderat när du väljer Askås. Vi har systemarkitekter och utvecklare som ständigt ser till att vår e-handelsplattform ligger i absolut framkant vad gäller funktionalitet, användbarhet och stabilitet. Vår drivkraft hos oss på Askås är att hjälpa dig genom smarta lösningar och avancerad spetskompetens.

Optimal e-handel

FORM OCH FUNKTION I FULLÄNDNING. Askås 9 är ett avancerat system i världsklass. Vi erbjuder marknadsledande funktionalitet och en stabil grund för långsiktiga och lönsamma satsningar på webb. Genom innovation och utveckling baserad på kunskap och erfarenhet har vi tagit fram ett system som stödjer och förenklar våra kunders arbetsprocesser. Samtidigt levererar vi mängder med funktionalitet som ger slutanvändaren en optimal e-handelsupplevelse.

Integrerad e-handel

MER ÄN BARA EN WEBBSHOP. E-handel av idag är inte bara en webbshop utan ett antal sammanhängande system. Detta kräver såväl god kunskap som tekniska förutsättningar.

Vi samarbetar med alla de stora betalleverantörerna och erbjuder kopplingar till en rad externa försäljnings- och marknadsföringskanaler.

Vi har erfarenhet av att skapa integrationer till följande logistik- och affärssystem: Bex Online, Boxnet, E-conomic, FDT, Fortnox, Garp, Hogia, Jeeves, Kassanova, Mamut (Visma), Microsoft Dynamics, Movex, Navision, Pyramid, SAP, Specter, Unifaun/Pacsoft, Visma Administration, Visma Business, Visma CS, Visma eKonomi, Visma Global, Visma.net, Visma SPCS och Winbas.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att skapa det perfekta helhetskonceptet för effektiv och framgångsrik e-handel. 

Flexibel e-handel

LÖSNINGAR EFTER DINA BEHOV. Oavsett om du är e-handlare, detaljhandlare eller jobbar med B2B har vi en lösning för just dina behov. Med den flexibla och funktionsfyllda e-handelsplattformen Askås 9 har du perfekta grundförutsättningar för att skapa inre och yttre effektivitet. Detta uppnås via smarta, flexibla och effektiva funktioner för att hantera produkter, orderflöde, kunder och övrig information i e-handelsprocessen. Askås 9 har dessutom ett användarvänligt och intuitivt gränssnitt som samtidigt är kraftfullt, snabbt och effektivt.

Har du en unik idé eller ett specifikt behov som det idag saknas stöd för så ser vi det som en inspirerande utmaning. Vi är omvittnat snabba och kompetenta vad gäller skräddarsydd funktionalitet och grafiskt uttryck som tillmötesgår just dina specifika behov.

Kompetent e-handel

VI GER DIG UTBILDNING OCH STÖD. Genom ett genuint intresse för er verksamhet, en personlig support och ett ambitiöst utbildningskoncept så ger vi dig alla förutsättningar att lyckas med din e-handel. Våra olika utbildningar är skräddarsydda och anpassade för dig precis som allt annat i vårt utbud. 

Utbildning och kunskap är det viktigaste verktyget för att bli en framgångsrik aktör på nätet. Det är först när du känner dig trygg och säker som användare som du kan lägga fokus på att bli en framgångsrik e-handlare.

Våra utbildningar vänder sig till kunder, partners och användare av Askås 9.

 

Långsiktig e-handel

UTVECKLING SEDAN 1997. På Askås har vi en genuin och lång praktisk erfarenhet av e-handel. Med hundratals genomförda projekt under 20 års tid har vi varit med om det mesta. Vi har sett både fantastiska framgångssagor och mindre lyckade satsningar och av alla har vi lärt och utvecklats till en kunskapsbärare av högsta klass inom e-handel.

Vi sätter värde i långa kundrelationer då vi vet att dessa ger bäst utbyte för både oss och dig. Genom att utvecklas tillsammans med oss under lång tid kommer du att kunna växa och ständigt ha all e-handelskunskap du kan tänkas behöva på armlängds avstånd.

 

Made in Värmland

JORDNÄRA OCH FRAMGÅNGSRIKT. Vi har idag 42 engagerade medarbetare – utvecklare, designers, projektledare och e-handelsrådgivare. Samtliga utgår från vårt huvudkontor i Värmland – mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo.

Vår värmländska lokalisering och identitet är något vi på Askås är stolta över. Ett jordnära, strategiskt och metodiskt arbetssätt är givna ingredienser i vårt framgångsrecept.

Vill du också uppleva fördelarna med Askås E-handelsplattform? Tveka inte, ta kontakt med oss i dag.