Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Askås 10 - Ny fullmatad version av Askås e-handelsplattform

Ny fullmatad version av Askås e-handelsplattform

Askås kodar möjligheter


Askås 10 är den absolut senaste versionen av Askås e-handelsplattform. Utvecklad och designad med e-handlarna och slutkonsumenterna i lika skarpt fokus. Funktionsrikedom, användarvänlighet, stabilitet, bredd och djup.

Vilken Askås 10 passar för dig?

Askås e-handelsplattform används av flera av Sveriges mest framgångsrika och expansiva e-handlare som Desenio, Care of Carl och Proteinbolaget. Samtidigt är vår plattform i sitt grundutförande tillräckligt kraftfull och mångsidig för att passa nystartade e-handelsföretag som vill börja smått och växa sig stora. Med Askås e-handelsplattform kan du förverkliga målsättningen för din e-handelssatsning oavsett omfattning eller bransch. 

Vår plattform för e-handel finns i fyra olika grundkonfigurationer - Askås 10 Standard, Askås 10 Plus, Askås 10 Total och Askås Enterprise. Samtliga kan paketeras och anpassas för att passa just dig och ditt företags behov.

  • ENTERPRISE
  • TOTAL
  • PLUS
  • STANDARD

Askås 10 ENTERPRISE™

För e-handelsjättar med riktigt höga krav på prestanda och fart

Askås största paketering är Enterprise. Självklart ingår allt det som finns i Total men utöver all denna funktionalitet leverarer vi även Askås Product Engine för högsta prestanda. Har du riktigt höga trafikmängder och kräver marknadsledande snabbhet och stabilitet - då är Askås Enterprise rätt för dig.

Askås 10 TOTAL™

Allt inkluderat och lite till!

För medelstora och stora företag och organisationer som är redo att utnyttja potentialen i Askås e-handelsplattform till fullo. Med Askås TOTAL ingår en rad avancerade moduler, som t.ex. Multi Market Manager, Customer Loyalty Manager, m.fl.

Askås 10 PLUS™

Den optimala lösningen för expanderande företag

För etablerade företag som vill växa. Vill du erövra flera marknader, skapa skräddarsydda integrationer, jobba med stafflingar, återförsäljare, göra prisberäkningar eller arbeta med avancerade funktioner för kampanjer, merförsäljning och korsförsäljning så är Askås PLUS rätt val för dig.

Askås 10 STANDARD™

En avancerad lösning till ett enkelt pris!

Lösningen för det mindre företaget med höga ambitioner. Vi gillar drivande entreprenörer och flera av våra kunder, som i dag är mycket framgångsrika, startade sin resa på nätet tillsammans med oss. Med Askås 10 får även den mindre e-handlaren tillgång till en av marknadens absolut mest väl ansedda plattformar till ett lågt pris.

Exempel på kunder som använder Askås

Desenio.se
Bangerhead
Agriashop.se
Nordiska Galleriet
Alva
Proteinbolaget
Batteriexperten
Care of Carl

Supersnabb e-handel som konverterar

ASKÅS PRODUCT ENGINE. Är du en e-handlare med riktigt hög trafikmängd och ett stort antal produkter? Har du krav på prestanda och stabilitet i absolut toppklass? Då är Askås Enterprise med Askås Product Engine rätt val för dig.

En egenutvecklad lösning där produktdata placeras på en eller flera fristående servrar. Du får blixtsnabb produktlistning, marknadsledande sök och filtrering. Samtidigt avlastas den vanliga databasen och ger riktig snabb och stabil drift. Detta ger en supersnabb e-handel som konverterar.Produktfiltrering

 
3.7xSnabbare
Askås 10 ENTERPRISE
 
2.4x
Konkurrerande ledande e-handel inom skönhet
 
1.0x
Konkurrerande ledande e-handel inom mode
 
415.2 ms
Konkurrerande ledande e-handel inom möbler

Mätningen visar responstid vid filtreringsanrop i huvudproduktgrupper. Ett filtreringsval har gjorts i samtliga fall. Askås Enterprise har en responstid på 110.8 millisekunder. 3,7 gånger snabbare än det långsammaste exemplet i mätningen.

Upplev Askås Product Engine. Besök vår demobutik för att se varför Askås leder i prestandamätningarna.

Mångsidig e-handel

SÄTT DIG I FÖRARSÄTET. Oavsett bransch och var du befinner dig på din e-handelsresa kan vi möta dina behov. Vi ger dig perfekta grundförutsättningar för att hantera produkter, orderflöde, kunder och övrig information i e-handelsprocessen. Askås 10 har dessutom ett användarvänligt och intuitivt gränssnitt som samtidigt är kraftfullt, snabbt och effektivt.

Med Askås Content Editor kan du ta kontrollen över startsidor och landningssidor. Smidig drag and drop-funktion med en lång rad färdiga widgets för bilder, artiklar, blogg med mera.


Askås Content Editor kan du ta kontrollen över startsidor och landningssidor

Driftsäker e-handel

HELHETEN ÄR VIKTIG. Askås e-handelsplattform är helt och hållet utvecklad av oss och levereras som SAAS (Software As A Service). Fri teknisk support under kontorstid och serviceavtal med omkring 24 uppdateringar per år. Vi har systemarkitekter och utvecklare som ständigt ser till att vår e-handelsplattform ligger i absolut framkant vad gäller funktionalitet, användbarhet och stabilitet.

 

Prisvärd e-hande

Prisvärd e-handel

FRIA UPPDATERINGAR. Med Askås som leverantör riskerar du inte att drabbas av några obehagliga överraskningar när nya versioner av plattformen kommer. Alla versionsuppdatering är kostnadsfria för våra kunder. Vi utvecklar ständigt vår e-handelsplattform med ny funktionalitet, förbättrar prestandan och gör säkerhetshöjande åtgärder i enlighet med förändrade krav från branschen och omvärlden.


Askås 10 - Alltid med fria uppdateringar

Integrerad e-handel

INTE BARA EN WEBBSHOP. Framgångsrik e-handel idag kräver goda kontakter med externa partners och system. Vi samarbetar med alla de stora betalleverantörerna och erbjuder kopplingar till en rad externa försäljnings- och marknadsföringskanaler. Vi har även erfarenhet av att skapa integrationer till alla ledande logistik- och affärssystem.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att skapa det perfekta helhetskonceptet för effektiv och framgångsrik e-handel.


Askås 10 - Inte bara en webbshop

Kompetent e-handel

UTBILDNING OCH STÖD. Framgång för våra kunder är framgång även för oss på Askås. Vi är genuint intresserade av er verksamhet vill verkligen hjälpa er att lyckas. En grundläggande byggsten är vårt utbildningskoncept i Askås e-handelssystem. Våra olika utbildningar är skräddarsydda och anpassade för dig precis som allt annat i vårt utbud.

Utbildning och kunskap är det viktigaste verktyget för att bli en framgångsrik aktör på nätet. Det är först när du känner dig trygg och säker som användare som du kan lägga fokus på att bli en framgångsrik e-handlare.

Askås 10 - Lägg fokuset på att bli en framgångsrik e-handlare

Made in Värmland

JORDNÄRA OCH FRAMGÅNGSRIKT. Vi har idag 50 engagerade medarbetare – utvecklare, designers, projektledare och e-handelsrådgivare. Samtliga utgår från vårt huvudkontor i Värmland – mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo.

Vår värmländska lokalisering och identitet är något vi på Askås är stolta över. Ett jordnära, strategiskt och metodiskt arbetssätt är givna ingredienser i vårt framgångsrecept.

Vill du också uppleva fördelarna med Askås E-handelsplattform? Tveka inte, ta kontakt med oss i dag.