Sök

Baiwei och Christoffer förstärker Askås backend-avdelning

Baiwei Quan och Christoffer Sonesson förstärker Askås backend-avdelning och Askås ambition om 20 nyrekryteringar 2022 går därmed vidare.

Askås ambition att förstärka organisationen med ett 20-tal nya medarbetare under 2022 fortsätter. Frontendavdelningen har fyllts på med fyra nya utvecklare. Samtidigt påbörjade två nya backend-utvecklare sina anställningar.

Baiwei Quan och Chistoffer Sonesson ska vara med och utveckla Askås e-handelsplattform och se till att våra e-handelslösningar fortsätter ligga i framkant när det gäller teknik, funktionalitet och stabilitet.


Baiwei Quan

Ålder: 34 år.
Bostadsort: Karlstad.
Utbildning: Kandidatexamen i Datavetenskap på Karlstad Universitet.
Vad fick dig att välja Askås: Familjekänslan och att det är väldigt inkluderande jämfört med andra stora företag. Utöver det är e-handel något jag är intresserad av.
Dina intryck hittills: Medarbetarna har verkligen levererat och från första dagen har jag känt mig välkommen. Jag känner att jag har gjort rätt val och ser fram emot de kommande åren.
Vad hoppas du på inför framtiden: Jag vill kunna lära mig mycket och verkligen bidra och bli en del av företaget.

Christoffer Sonesson

Ålder: 26 år.
Bostadsort: Karlstad, Herrhagen.
Utbildning: Kandidatexamen i Datavetenskap på Karlstad Universitet.
Vad fick dig att välja Askås: Jag hörde väldigt bra saker om Askås från Andreas som jobbar här.
Dina intryck hittills: Allt känns väldigt bra. Har fått ett varmt välkomnande i form av två introduktionsveckor som lärt upp oss om företagets olika avdelningar och framtida arbetsuppgifter.
Vad hoppas du på inför framtiden: Jag kan definitivt se en framtid inom företaget. En av de viktigaste sakerna är arbetskollegor som är trevliga och det verkar det inte finnas någon brist på här.

Mer läsning

Askås har stöd för ny prisinformation

Askås har stöd för ny prisinformation

1 september infördes nya regler i Sverige gällande prisinformation i samband med prissänkningar. Reglerna är en del av en uppdaterad konsumentlagstiftning i EU. Askås har utvecklat stöd i e-handelsplattformen som ger våra kunder möjlighet att leva upp till lagen.
Från Tom Hope till ANI Who och Askås

Från Tom Hope till ANI Who och Askås

Han grundade Tom Hope för åtta år sedan och i dag leder han det nya bolaget ANI Who med Askås som e-handelsleverantör. "Samarbetet med Askås fungerar jättebra. Tillsammans har vi byggt en e-handel som är tekniskt hållbar på lång sikt och det känns tryggt", säger VD Tomaj Sangchi.
Handelskammarpriset 2022 till Askås

Handelskammarpriset 2022 till Askås

Handelskammarpriset 2022 tilldelas Askås. Priset delades ut av Handelskammaren Värmland i samband med konferensen Affärsresan på Selma Spa i Sunne.