Sök

Bangerhead och DDESIGN
vinnare i Pricerunners Årets E-handlare

Vi säger stort grattis till våra kunder Bangerhead och DDESIGN som fått pris som Årets E-handlare i Pricerunners tävling. Bangerhead i kategorin Skönhet och DDESIGN inom Fordon & Tillbehör.

Marc Palmefjord, Bangerhead. Fredrik Dawidsson och Henrik Gustafsson, DDESIGN.

Pricerunner har presenterat vinnarna i tävlingen Årets E-handlare 2023. Två av Askås kunder har fallit "juryn" – det vill säga slutkonsumenterna – i smaken. 

Bangerhead tar hem segern i den tuffa kategorin Skönhet och DDESIGN är Årets E-handlare inom Fordon & Tillbehör.

Det är artonde året i rad som prisjämförelsesajten Pricerunner lyfter fram Årets E-handlare inom olika branscher och kategorier. Det som till stora delar ligger till grund för bedömningen och den slutliga vinnarlistan är konsumenternas köpupplevelser och omdömen om de nominerade e-handlarna.

Det största priset - Årets E-mästare togs hem av Apohem. Går man igenom listan i övrigt hittas en mängd riktigt stora och etablerade e-handlare som Inet, Elgiganten och K-Rauta.

I kategorierna Skönhet och Fordon & Tillbehör är det två av Askås många duktiga kunder som har dragit längsta strået och fått utmärkelsen Årets e-handlare.

– Jättekul att både Bangerhead och DDESIGN får den här uppskattningen. Det visar verkligen att de jobbar ambitiöst och rätt med kundresan och den långsiktiga relationen till kunderna, säger Patrik Otter, kommunikatör på Askås.

Bangerhead startade med Askås 2008

Bangerhead har gjort en fantastisk resa sedan starten 2008 och hela tiden har det varit med Askås som plattformsleverantör och medresenär. Marc Palmefjord är VD för det Stockholmsbaserad bolaget. 

– Vi finns i en bransch och kategori med väldigt många erkänt duktiga e-handlare. Därfär är vi självklart extremt stolta och fantastiskt glada över att ha fått det här fina priset, säger Marc Palmefjord.

Attraktiva produkter, relevant innehåll på sajten, kompetens och ett brinnande intresse för skönhet är några av orsakerna till Bangerheads goda relationer med kunderna.

– Vi är riktigt vassa på skönhet och det märks att våra medarbetare utöver kunskap och kompetens även har ett genuint intresse. Vi erbjuder ett välsorterat sortiment som tillsammans med inspirerande content och personlig vägledning uppskattas av våra kunder. Sen har vi förstås jobbat stenhårt över hela linjen för att erbjuda en så bra kundresa som möjligt, säger Marc Palmefjord.

<b>Oskar Frölander, Fredrik Dawidsson, Henrik Gustafsson. Bild: Pricerunner</b>

Oskar Frölander, Fredrik Dawidsson, Henrik Gustafsson. Bild: Pricerunner

DDESIGN är en förhållandevis ny kund till Askås. I anslutning till lanseringen lyfte vi fram projektet, deras syn på samarbetet med oss som leverantör och även det faktum att DDESIGN vid flera tillfällen tidigare har tilldelats priset som Årets E-handlare i sin kategori.

Nu har det alltså hänt igen och detta tyder verkligen på långsiktigt goda kundrelationer.

– Vi är superglada och stolta över att få vinna denna fina titel i år. Årets utmärkelse kändes extra bra då vi under vintern/våren jobbat med ett stort plattformsbyte, som tagit både tid och fokus, säger Fredrik Dawidsson, VD och Grundare.

Detta är femte gången DDESIGN vinner Årets E-handlare inom kategorin. Tidigare vinster har varit 2018, 2019, 2020 och 2022. 

– Vi har alltid haft ett stort kundfokus och erbjuder snabb och personlig support på live-chatt, telefon, mail och i de sociala kanalerna. Vi har god koll på våra kunder och deras behov, vilket gör att vi kan ha den där riktigt bra personliga kontakten. Vi delar ju samma passion för bilar, säger Fredrik Dawidsson. 

Vi på Askås skickar ett stort värmländskt grattis till alla medarbetare på Bangerhead och DDESIGN.

 

Motivering Bangerhead

Denna e-handlare har tagit skönhetsvärlden med storm med en magisk blandning av skönhetsprodukter och inspirerande råd. Genom att ständigt uppdatera sitt sortiment och erbjuda kunderna det senaste inom smink, hud- och hårvård har de skapat en strålande online-destination för alla som vill uppgradera beauty-garderoben.

Motivering DDESIGN 

Vinnaren inom Fordon & Tillbehör har visat en unik förmåga att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster som möter behoven hos både privat- och yrkeskunder. Genom att erbjuda ett brett utbud av fordonsdelar och tillbehör, samt dedikerad support, har de blivit en oumbärlig resurs för fordonägare och entusiaster över hela landet.

Mer läsning

Tillgänglighet enligt WCAG 2.1

Tillgänglighet enligt WCAG 2.1

Tillgänglighetsdirektivet, webbdirektivet, WCAG. Begripliga, hanterbara och robusta webbplatser. Det är mycket på gång gällande digital tillgänglighet för närvarande. Vi reder ut begreppen och slår samtidigt fast att Askås e-handelsplattform i stor utsträckning är förberedd för att möta de höjda kraven på tillgänglighet som börjar tillämpas 2025.
DDESIGN gasar in i framtiden med Askås

DDESIGN gasar in i framtiden med Askås

DDesign har växlat upp och lanserat ny e-handel med Askås Enterprise-plattform. – Nu ska vi jobba stenhårt för att växa och ta marknadsandelar i branschen, säger VD Fredrik Dawidsson.

Funktioner från Askås

AIM
Askås Translation Service

Automatiserade översättningar via Askås Translation Service.

AIM
Dynamisk ändringslogg

Få en tydlig översikt och spårbarhet över utförda ändringar.

Kraftfull sök
Askås Enterprise Search

Askås Enterprise Search är en smart sökfunktion för höjd konvertering.

MERFÖRSÄLJNING
Askås Cross Selling

Konverterande, smart merförsäljning.