Sök

Askås summerar nyhetsåret 2021

Ännu ett år är snart till ända och vi har blickat bakåt genom Askås eget nyhetsflöde från 2021. Det bjuds på nya kunder, partnersamarbeten, nyrekryteringar och mycket annat.

Det var som vanligt ett händelsrikt år på Askås och i e-handelsbranschen i stort. Fullt av utmaningar och möjligheter. Nedan hittar ni ett urval av det vi berättat om i vårt nyhetsflöde de senaste tolv månanerna. Ha en fin avslutning på året och på återseende 2022.

JANUARI

Rivstart för Mr Cake

Hösten 2020 tog Roy Fares och Mr Cake beslutet att expandera online. Tre månader senare lanserades en ny e-handel med Askås som leverantör.

Till Nyheten

FEBRUARI

Grön drift med Askås och Glesys

Hållbarhet blir en allt viktigare faktor. Med Askås som leverantör och GleSYS som driftpartner bidrar din e-handel till att minska utsläppen av koldioxid.

Till Nyheten

MARS

Hemvändaren Philip Heimer

I mars lyfte vi fram utvecklaren Philip som är en av flera medarbetare på Askås som kan sorteras in i kategorin hemvändare.

Till Nyheten

APRIL

Ändrad spelplan för annonsering

Apples nya regler för spårning förändrade spelplanen för annonsering. Askås har lösningar och funktioner för att möta utmaningarna?

Till Nyheten

MAJ

Nya momsregler för e-handel

Nya regler och omsättningströsklar för moms vid e-handel inom EU trädde i kraft 1 juli. En förändring som påverkade Askås och Askås många kunder.

Till Nyheten

JUNI

Warp Speed för Proteinbolaget

Proteinbolaget och Askås genomförde optimeringsprojektet ”Warp Speed” med målsättningen att nå toppresultat i Core Web Vitals.

Till Nyheten

JULI

VP Autoparts gasar med Askås

I somras lyfte vi fram vår fina och anrika kund VP Autoparts som storsatsar på hemmaplan i Skandinavien och globalt.

Till Nyheten

AUGUSTI

Dubbelt upp för Beslag Online

Utvecklingen går uppåt för Beslag Online. I augusti berättade Karl Bergström om framtidsplanerna med Askås som leverantör.

Till Nyheten

SEPTEMBER

Teknikproffset live med Enterprise

29 september var det dags för lansering av en riktig fin ny kund. Teknikproffset flyttade till Askås och vår paketering Enterprise.

Till Nyheten

OKTOBER

Storsatsningen fortsätter

20 medarbetare ska anställas, ett nytt kontor i Karlstad är på gång och tillväxten ska fortsätta uppåt. Det berättade vi om i oktober.

Till Nyheten

NOVEMBER

CAIA fick årets D-Award

Vår kund CAIA Cosmetics belönades med årets D-Award på D-Congress. Vår gemensamma resa med CAIA fortsätter.

Till Nyheten

DECEMBER

VD-Tord om 2022

Vår tillträdande VD Tord Larsson Steen berättade om sina känslor och hur han ser på 2022 och framtiden i en fördjupande intervju.

Till Nyheten