Stäng

Jag vill bli kontaktad


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Säffle (huvudkontor)
Järnvägsgatan 11
661 30 Säffle

Stäng

Jag är intresserad av Askås


Jag vill kontakta Askås

Telefon: 0533-69 16 00

Personlig utveckling

Personlig tillväxt på Askås

Personlig utveckling
är utveckling för Askås

 

Tillväxt och lönsamhet är utan tvekan viktiga beståndsdelar för Askås. På Askås fokuserar vi dock minst lika mycket på personlig tillväxt och utveckling. Vi vill inspirera och stimulera vår personal till att utvecklas.

Erik, Marléne och Simon är tre exempel på hur personlig utveckling kan se ut under Askås tak.

Publicerad: 2019-09-17.

Erik - Backend-utvecklare

Jag gjorde mitt examensarbete på Askås och därefter fick jag jobb som frontend-utvecklare hösten 2018. Den första tiden var intensiv, det var mycket att sätta sig in i.

Efter ett tag började jag känna att jag skulle passa bättre som backend-utvecklare på grund av min tekniska bakgrund och intresse. Askås gav mig möjligheten och idag gör jag både frontend- och backend-utveckling.


Marléne - Projektledare

I januari 2017 anställdes jag som e-handelsrådgivare och spenderade min första tid på supportavdelningen, då med Simon som mentor. Jag fick tillfälle att lära mig systemet ordentligt samtidigt som man byggde relationer till flera kunder.

I dag är jag projektledare med ett team bestående av frontend- och backend-utvecklare. På Askås är man lyhörda för önskemål och vidareutveckling av personalen och det finns alla möjligheter att växa och utvecklas i takt med alla nya utmaningar man ställs inför.


Simon - Projektledare

Jag kom till Askås i april 2015 och inledde med att jobba på supportavdelningen. Det är en bra väg in, utmanande men också nyttigt att lära sig mycket på kort tid och snabbt få kontakt med våra kunder.

Det finns väldigt stora möjligheter att växa och utvecklas här. Askås stänger inga dörrar om och när man vill göra något nytt på företaget. I dag är jag projektledare och jag trivs fantastiskt bra på jobbet. Jag lär mig nya saker varje dag och får möjlighet att jobba med fantastiska kollegor. 

Erik Lindow backend-utvecklare

"Idag gör jag både frontend- och backend-utveckling."

Erik Lindow

Marléne Nilsson projektledare

"Det finns alla möjligheter att växa och utvecklas."

Marléne Nilsson

Simon Rundqvist, projektledare

"Jag får möjlighet att jobba med fantastiska kollegor."

Simon Rundqvist